![]() |
Šta znači High Priest ?
Jedno pomalo glupo ali jednostavno pitanjce.
|
Visoki svećenik
|
previse gledas u skyev sig?:D
on ti je vrhovni voda naseg forumskog klana fkt iliti ferengijski klan tisine:D |
I šta vaš klan radi ? Details, details !
|
to su " ludaci" koji stisavaju kompove:)
rade sto tisi komp i ako dodes ispod 2 db onda si upao u klan(ovo je bila sala ):D |
Jel ima klan svoj web-page?
Ja sam freak na tisinu ali mi bas ne uspijeva (kvragu kad se ne trudim) |
Citiraj:
|
Citiraj:
ps ja ti imam doslovno komp na 0 db:beer: osim ako fleks na mojoj maticnoj moze cut zujanje pbc-a:D |
Ej niste procitali moj post gore :rolleyes: .
|
Tisina je blagoslov :)
nego high prist ti moze biti i vrhovni vodja ili ti nad svima :) |
Citiraj:
Kaj je to tvoje full pasivno |
je:)
|
Skuzil sam da to niej za mene, malo bi vise para trebalo da ohladim ovu konfu + dolazi mi 6800.
Trenutna čitanja: Matična ploča 29 °C (84 °F) CPU 40 °C (104 °F) CPU dioda 42 °C (108 °F) GPU 50 °C (122 °F) Seagate ST360015A 31 °C (88 °F) |
Citiraj:
|
Citiraj:
I ja tebi moram reči da _nemreš_ imat tih PC dok imaš tog TTa. Nemamo svoj sajt. Mi smo ti tajno društvo. Al nemoj nikom reči. @Mc fiš: Nemoj da ti moram dokazat da smo fakat svi ludi :D:D:D |
ne grije se puno...jer inace bi se pregrijavao...inace fleks moj TTjac je na odmoru vec oduze...inace ti meni o ludom?
mislim ok da si nekom drugom al meni:D:beer: ja cist normalno djete tak? |
da sad po ljeti ti high priestovi imaju dodatno grijanje u sobi lol. !
|
Citiraj:
|
FKT nema web, nema čak ni thread. To je ideja par ljudi koji cijene tišinu i koji koriste FKT natpis u sigu kao znak raspoznavanja, a i ostali su s vremenom naučili tolerirati tu čudnu grupicu ljudi koji svojim glasnim branjenjem stavova stvaraju buku obrnuto proporcionalnu buci njihovih mašina.:)
Ako trebaš pomoć pri utišavanju kompa u obliku savjeta, tu smo. :) Samo se nemoj čuditi kada FKT-ovci počnu objašnjavati da čuju LEDice u MX500 i da ih to smeta :D Utišavanje kompa nije jeftin hobi, ali se ponekad uz minimalna ulaganja mogu postići zavidni rezultati, ako znaš što radiš. Dobro mjesto za početi je www.silentpcreview.com . @ ZED-M : Nemam još, ali radim na tome :D @ darth & atha : LOL, ne. Sibir je samo kad su testiranja, a ljeti klima prilično efikasno uklanja toplinu :) |
High priset je to jako lijepo prezentiro :beer:
Inače skupljamo donacije za naše testove u obliku novca, pa nas slobodno kontaktirate. Tajništvo ferengijskog kulta tišine |
Citiraj:
|
Citiraj:
to se fleks zabunio donacije se salju meni skupljam za zalmana tnn :D nego fktovofci svih zemalja ujedinite se i ajmo organizirat desnat na tvornice tta i delte! UNISTIMO BUKU! :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Isuse, Lynx...najgori miš IKADA. Imao sam ga na poslu, izludio me sa svojim dvoklikom (stisneš jednom da se prozor zatvori, a ono ubije i prozor ispod njega)...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32. |