![]() |
Fractal Design Define R4 test
Testirali smo Fractal Define R4 kućište.
|
Dok se klikne na 6. i 7. sliku na drugoj stranici dobije se 404: page not found. :D
|
Citiraj:
|
Super članak, još bolje kućište. Samo pitanje, da li se mogu prednja vrata otvoriti "do kraja", odnosno da vrata budu paralelno sa lijevom stranicom kućišta kad su u tom skroz otvorenom položaju.
Što se tiče ovog minusa zbog nedostatka cijevi za vodeno. Pa iskreno, to baš i nije nedostatak jer te rupe nekoristi gotovo nitko. Nepamtim kad sam zadnji put vidio neki sistem koji je koristio te rupe, odnosno da je imao hladnjak vani, a da nije bio neki showcase. Pogotovo kad se radi o kućištu te veličine, i u koje doista stanu 2 radijatora i dva loopa bez problema. Da negovorim kako na većini kućišta koja imaju te rupe, iste obično budu premale za iole deblje cijevi, a ove tanje bez problema idu i kroz mjesto za kartice. Toliko EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hoćemo ovakve testove na PCE!!!:p
|
možda krešo u toplesu... jab gledo takav test :D
inače se slažem za ovo sa rupama + danas se praktički nikome ne da zayebavati sa komponentnim sistemom vodenog kad ima ovih integriranih + ta igra dosta košta. |
Citiraj:
Ma nemaju rupe toliko veze s integriranim il komponentnim vodenim, već nitko, al nitko više nestavlja radijatore van kućišta. Baš mi još treba hladnjak van kućišta da bude još veće i teže kad je full setup unutra, a i hladnjaci se lako oštećuju pa je bolje da su unutra. Ako ljudi uspiju utrpat sve u mATX, ITX kućišta, nema potrebe za tim rupama. No kad se već spominju, analogijski, što te rupe vrijede LC Power kućištima kad opet unutra neide vodeno :D |
Zaljubljen sam u ta Fractalova kućišta, imam sad Define R3 mini i kad bi uzimo novu konfiguraciju s midi kućištem bez razmišljanja bi uzeo ovo tj. vjerojatno i hoću u nekoj skoroj budučnosti. Elegancija i kvaliteta vidljiva na svakom milimetru. :cool:
|
Hmmm, falilo je ovakvih kućišta. Jednostavan, čist dizajn. Vanjskim izgledom podjseća na Antec P18x. Ulazi na moj spisak poželjnih.
|
Imam R3 i zbilja super case. R4 ce uletiti ako budem imao $$, ali za sada nemam potrebe. Samo da mi je taj Newton 600w....
|
Fantastican kejs. Vec ga 3 tjedna cekam kod nas da kupim jednog i jos ga nema. Nadam se da ce ovaj s recenzije ici u prodaju :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Razer će potrvditi moje kvalitete, on posjeduje slikovite dokaze. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zna li se kad bi se kućište moglo kupiti? Prije NG? |
Citiraj:
Moralo bi bit tu kroz koji tjedan. Iz fractala su mi rekli prije 10 dana da sad traze jos jednog dobavljaca i da bi proizvodi uskoro trebali tu a iz m san-a su mi prije 2 tjedna rekli da ce za 3 tjedna imat informacije o dolasku. |
Citiraj:
Mislim identificiranje s rijeci koka, pa onda spominjanje intime s guruom :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ajde, nećemo dalje, ima ovde i maloljetnih, a i onih sa slabim srcem. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo bi ona odradila bez pol frke,kako se nitko nije sjetio,krešo zovi je |
Citiraj:
Inače fenomenalno kućište, bar ovako na prvi pogled, možda zamijeni CM690 kojem ne fali ništa, osin šta mi je već iskreno dopizdija:D Skupa smo od sredine 2007. i vrijeme je za nekakvu promjenu:) |
Nelogičnost. Str. 2 ispod 2 slike. Govori se o rupama na matične na kućištu, a u zgradi stoji: "(uključujući i one na koje montiramo SSD)". Kakav sad SSD? Kakve on ima veze s rupama za matične? O rupama za SSD piše niže dole kad se govori o kavezu za hardove.
|
SSD se može montirat i ispod matične, tako da postoje rupe za ssd na dva mjesta. Na trayu i kavezima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta se tice diskova, 2 ssd-a se mogu montirat izad a kad se skinu oba kaveza za diskove mozete jos jednog zavidat naopako ispod 5.25 bayeva,vidio sam to u jednom videu. Tako da cu ja sebi skroz maknit kaveze, stavit ssd tu ispod i wd green-a s adapterom u 5.25 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:02. |