![]() |
Mozete me dotaknuti
![]() |
najjači je opis ispod imena :D :D :D
|
ne hvala, nebih niti tebe niti valicha doticao :D
|
ok, super. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ah, da, Bubimire, zaboravio sam tvoju ljubav prema Theu pl. Valichu... :D
Reci, jesi li razmijenio koju riječ s njim? |
Reci nam kako je biti prvi do Božanstva :D Hoćeš si nadjenuti neki specijalni nadimak kao što je to napravio Radimir a.k.a. PPV? Samo da ne završiš kao on.
|
Citiraj:
|
...
Pih, Thea tek razmatraju novakom Acacia af & co lože. A gdje je pravi Luconosa IT reda, gdje je majstor svih majstora i kad je on primio pecat od "cuvarice" same : HRH 2004 E' to je link za necastivog, a ne Teo :D |
|
west sajd i nevidija reklamni šeširić... ČRU STORY BRO :D
|
Nema do klasike :D
http://www.theinquirer.net/img/4838/...jpg?1241332043 |
naravno i legendarne maxtor recenzije u vidiju :D
|
Đ-ovih 80%
http://www.bug.hr/_cache/956697ab8ad...4a22db8688.jpgž Skoro kao ovo :D :D http://menace2themedia.com/wp-conten...pson-glove.jpg |
Hu d fak is Theo Valich?
|
Citiraj:
|
htio sam odma na početku staviti disklejmer da svatko tko ne zna lik i djelo tea pl. valića ne mora doći ovdje odmah javno pitati tko je ;)
|
Sumnjivo je da se začetnik teme ništa ne javlja. Vjerojatno je još uvijek toliko opčinjen TpV-om da ne može doći k sebi.
|
Citiraj:
|
Nakon što sam vidio sliku SC i 80% - sve mi je bilo jasno :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako smo vec krenuli memori lejnom hrvatskog IT novinarstva onda bi trebalo spomenuti i Hackerovu fejkanu recenziju Quakea 3. Face nadrobile par stranica nesuvislog trkeljanja bez ijedne konkretne informacije o samoj igri, uzeli screenshotove sa neta i promo materijala i objavili to kao ekskluzivnu recenziju mjesec dana prije drugih casopisa. :roller: Naravno da su na usenetu prozvani i naravno da se razvio free-for-all flamewar u kojem su sudjelovali novinari Hackera, PC Playa, BUga i slucajni prolaznici. :D U istom threadu Theo pl. Valich totalno offtopic trkelja o tome kako su mu bitni pozlaceni konektori na zvucnoj kartici i liniji. :D |
Citiraj:
|
A dobro, ima ovdje i mladje ekipe koja nije citala hacker, vidi i ostale casopise. Eh kad se sjetim koji je to promasaj bio kad je Rukavina dao 80 za SC i navukao gnjev svekolike gamerske populacije. Sjecam se da je bio glavna tema po IRCu
|
Ovo mi uvijek izmami smiješak od uva do uva kad se probudim na lijevu nogu :D
|
Theo the red head Valich i stari PCPLAY.
Čisto iz jednog jednostavnog razloga sam ko klinac počel čitati pcplay i odje*** hacker. U hackeru mi nikad nisu isporučili nagradu. Oni rekli da je bila poslana poštom a u pošti nikad pošiljku nisu zaprimili. No možda jednom i dođe. Pa i nije bila tako davno poslana. Pa tek nedavno je bila veljaća 1999. |
Citiraj:
|
Budemo se načekali.
|
hahaha,zao mi je sto podizem temu od prije 2 godine,ali sam se toliko ismijao da me glava boli na ovaj topik hahaha
|
ja i dalje pod referencu smatram test maxtor diska :D
|
Koji piš :D kako mi je ovo promaklo sve ove godine? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:35. |