![]() |
Primam ideje
trebam nekako "poslati" neonke iz zagreba u karlovac postom, nista tesko ali pod tim uvjetom da se neonke ne razbe i kontroler.
primam sve moguce ideje :) |
Mislim da bi bilo najbolje da ih zamotaš u spužvu,staviš u neku kutiju u koju opet staviš spužvu,a na stranice u kutiju stavi stiropora.
|
Zovni DHL isl. službe i nagalasi da trebaš poseban prijevoz lomljivog materijala - plati nerealnu svotu i pošalji :D :beer:
|
Kutija za cipele puna perja iz jastuka. Možda ti stara ne skuži da si sjebo jastuk :D
|
stavi ih u veliku omotnicu i na njoj napisi KATALOG OD NECKERMANNA :D
|
Citiraj:
Inače, ako su nove sharkoonove, dolaze u kutiji i u onoj foliji sa balončićima (neam pojma kako se zove :D uglavnom) ostavi ih u kutiji i u tom sranju, zapakiraj i pošali....ako oćeš biti 100% siguran da im neće ništa biti, adresu i sve izreckaj i napravi od slova iz novine, i istom tehnikom napiši "Oprez....eksplozivan materijal....ne tresti!!" i nema šanse da će im se išta dogoditt... :D |
odi u postu...nek ti daju kutiju izrezbari stiropor...ili ga zdrobi...dobra fora ti je da napravis i kuglice...il pak uzmes konfete...imas milion opcija
|
a da se jednostavno prošećeš?:D
|
Citiraj:
|
Autobusni kolodvor, daš šoferu pinku a primatelj sačeka i preuzme.
|
Nekakva kutija, unutra sve puno WC papira (barem on nije skup a vjerujem da ga imaš nabacanje) I to sve obloži sa stiroporom. A i ovo sa vozačem busa nije loša ideja.
|
Citiraj:
|
Mozes staviti u one "tube" koje se koriste za stavljanje papira.Znas ono okruglo u sto stavis A3-A2 papir smotas onako u rolu i stavis unutra.Samo ne znam koliko ti to kosta,to ti je ful tvrdo i mislim da ima raznih dimenzija...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa barem ce dobit kondicije ionako je previse za kompom. :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:39. |