![]() |
Pitanje u vezi privatnih poruka
Isprika ako postavljam pitanje na krivom mjestu,
zanima me da li postoji mogućnost podešavanja da mi na mail stiže obavijest kad primim novu privatnu poruku? Hvala! |
Postoji, mislim da ti je po defaultu omoguceno.
Ako nisi siguran, provjeri pod Uredi opcije > Poruke i obavijesti > Privatne poruke, treci kvadratic Nema problema :) |
bila mi je isključena ta opcija, hvala ti puno!
|
Pozdarav, da dignem temu iz mrtvih
Danas svaki put kad sam pokusao poslati privatnu poruku redirectalo me na 502 error : "BAD GATEWAY" . Probao sam u drugom web clientu i na laptopu i dalje ne mogu poslati PP. Sve ostalo na forumu mogu raditi. Molim pomoc.:stoopid: |
ajd, pogledam ti...
|
Isti problem...
U poslanima se ne vidi, a dobio sam reply, znači da ipak prolazi nešto. |
Citiraj:
|
Najvjerovatnije nema. Mogu replayati toru, ali ne i clanu MeanBoss. Probao na 2 kompa u kuci i mobu.
|
Do jučer navečer je sve radilo normalno, ne vjerujem da barem dvojica imamo isti problem sa više računala.
Prema jednom forumašu je normalno prošlo, prema drugom opet "504" kao sinoć. |
Evo danas ponovo isti problem. Ja njemu nista ne mogu poslati. Ali neznam je li on dobio poruku, a radi se o prodaji.
|
Možda mu je inbox pun?
|
Citiraj:
|
ja od koga god da dobijem PM dobijem ga jedno 6 puta (isti pm)
@borny od tebe sam sinoc dobio svaki pm po sest sedam puta, tako da ti je vjerovatno svaki prosao |
Citiraj:
A ja još provjeravao "Outbox", vidio da nema ništa i slao ponovno :D |
Citiraj:
|
Koliko znamo - je. Izgleda da je samo problem u onom zadnjem koraku kad javi da je sve prošlo ok.
|
a kaj bu sad s porukama koje su trebale stići? one negdje čekaju ili sve to ošlo u zemlju čudesa? :D
|
ako nisu prošle, onda niš od njih...
|
Evo izgleda da su sve te poruke stigle, ali ja nemam naznaku nikakvu da su one stigle. Pogotovo zato sto dobijem error i nema nista u outboxu.
Edit: Sad kad sam pisao ovu poruku dosao mi je 504 error. Izaso iz stranice i ponovo usao. Poruka je tu. Nesto sve tu cudno. |
Imam isti problem..Kad posaljem sam sebi poruku ona stigne a kad saljem nekome drugome izbaci mi uvijek 504 error.. Nemam pojma dali je onda taj clan primio poruku ili ne..
|
Ja nikako da isprovociram taj error na PM-u. Ovak na postu mi se i desi ponekad, na PM nikad.
|
onda probaj bezveze poslati PM ovom clanu - Klik. jer meni zeza kada saljem njemu.......
|
I kod mene isti problemi... kad saljem clanu glista, kliknem send i ovo vrti i vrti i vrti i onda time out, ali poruke mu dolaze... a vidim da on meni uredno odgovara...
|
Citiraj:
Čudno..a članu toru sam poslal poruku bez problema |
E, to je već nešo - i meni šteka PM prema njemu...stvar je do njega, provjerimo što je.
|
Eto sad smo korak blize do rijesenja problema obzirom da smo nasli uljeza... Samo, ne kuzim kako problem moze biti kod njega...
Btw tino, nemoj da kupujes ono kaj i ja! :P |
ma samo ban da ne smeta :D
tor, ako mozes, provjeri dal su mu stigle te testne poruke. meni je bacalo greske al uredno prolazila objava postova pred par dana :p |
je, stižu mu, vidim po statistici privatnih poruka kod njega. I to je isti problem kao i kod posta - vrti dugo i izbaci taj error, no pošalje mu davnih dana.
|
Da, samo ima još jedan problem. U svom postu u prodaji je napisao da je dobio milion poruka, i da je većina čudna il kako je već napisao.
|
Neznam dali si vidio moj post na mracnoj strani, ali kod mene je problem bio pun inbox (999).
Ispraznio ga i sad poruke idu i dolaze bez problema. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:43. |