![]() |
Nvidia GeForce v310.54 Beta Driver
Citiraj:
|
Jel R310 nVidijin odgovor na AMD-ove 12.11 :D ? ajde pa da i mi dobijemo 10000+ u 3D Marku 11 na graphics score :D
|
Citiraj:
Ovo je vise driver sa novi CoD i AC3. BF3 je jedini koji je profitirao bar koliko za sad vidim po forumima.. |
Citiraj:
http://www.3dmark.com/3dm11/4775705 Možda bude kakav driver da ću na tim postavkama dogurati na 10000 :D naravno, nije mi da mi to treba, samo će to biti koliko dokaz da driveri zbilja daju boost. |
meni je skor u 3dmarku11 manji nešto :D
|
Citiraj:
|
Brko kako si ti zadovoljan sa driverima? Nisam doma trenutno pa nemogu provat.
|
Nisam probao, iskreno. Budem sad koji dan. Budući ne igram skoro pa niš u t
zadnje vrijeme (tj. igram F1 2012 i PES 2012), nije mi baš do updejtanja drivera. |
ja sam igro d3 i cod ovaj blek ops 2..sve je super
|
Citiraj:
|
Kaj ne probas? Instaliras prek sadsanjih i ak ti nisu dobri samo vratis stare iz nvidia foldera. Bar je to jednostvano i radi dobro.
Kao 26% boosta u novom CODu a igra ide 90 -120 + fps i sa starim. Nije ni cudno jer ima sve stare boljke tog engina ali je kao dx11 ovaj put. Stavili su tu neke komparacije.. http://www.guru3d.com/files_details/..._download.html |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam ih probao, sve odlicno radi osim Guild Wars-a 2. Kad ga pokrenem pojavi se crni ekran i ne mrda.
Vratio na 306.97 i sve radi bez greske. |
Evo i novih: GeForce 310.61 Beta Drivers
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Imas pravo kolega, moja greska ;) Citiraj:
|
ovaj quote je vezan za 310.54 drivere
|
Katastrofa i jedni i drugi, artefakti u bf3, grafa se u loadu zagrije i do 68 C pod accelerom :eek:, mogu mislit sto bi bilo da je stock...
|
meni sve ok sa 310.61 :/
|
Citiraj:
|
E ali vi imate 2 serije poslije graficke ;) odlazi u zaborav izgleda 480ka....
|
Malo OT, sto ti nisi slao tu GTX 480 na garanciju? Znam da si bio trazio sarafe za nju..mislio sam da su ti prihvatili garanciju i da si dobio noviju seriju.
|
jep,gigabyticu, dobio gtx 670, prodao i kupio drugu gtx 480 .
|
Da sad sam se sjetio, zasto je nisi ostavio? Racunas ako rikne i ta GTX 480 da ces opet dobit GTX 670? :D
|
ne, ukrali su mi mob na moru -.- pa sam ju prodao da uzmem mob i istu grafu, ova nema garanciju :)
|
Batman (zadnji) ne radi sa 310.61 ajmo nazad na ofišal :)
|
Radi zadnji Batman ali kao i jos par igri ima problema sa "black screenom". Ctrl+alt+del i nazad u igru i radit ce kao i sve druge.
|
Moja greska, previse sam mjenja drivere, tj malo beta malo ofišal, pa opet beta i na kraju su se zbrckali + Lucid tj "VIRTU MVP" driveri koji su promjenom nvidijin drivera isto malo poludili, pa sad nijena igra vise ne radi kao treba, jedna steka, druga cuka a treca nece uopce, drugim rijecima trebam napravit dubinsko pranje drivera (sa regeneracijo na kraju :)).
Koji mi program preporucate za ciscenje drivera lege? Ja sam do sada koristio "driver cleaner", jel ima nesto novije i bolje ili da se drzim isprobane metode ciscenja i šamponiranja :D :chears: |
|
Arrrrggghhhh :hitthewal: nova beta, bas se pitam sta sad od starijih igara nece radit :D
|
R310.70 WHQL candidate
https://forums.geforce.com/default/t...ased-12-4-12-/
Citiraj:
|
to je već za vlastiti topic al ok :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:38. |