![]() |
Sličan Sasseru - zakrpa
Eh dragi naši čitatelji i korisnici Microsoft operativnih sustava, barem onih od Win 98 pa na dalje molimo za pozor. U tijeku je novi napad virusa sličnog Sasseru i to naravno na internetu pa je instaliranje ovog patcha itekako važno!. :rolleyes:
Ne bi bilo lose prije stavljanja obavijesti otici na link koji se daje kao prateci i procitati redak: Non-Affected Software: • Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 98 Second Edition (SE), and Microsoft Windows Millennium Edition (ME) S druge strane, zakrpa je dobavljiva vec 6 dana, i svi koji imaju ukljucen "Automatic Update" (i koriste njegove blagodati) na Windows XP/2000/2003, doticnu zakrpu vec imaju i instaliranu. Osim toga, dobro dodje i updatean antivirus. |
palac dolje
uh ovo za 98 hm je prupust iako sam na to naisao na jednom forumu gdje je bio problem na 98 pa ocito ima neke veze sa tim , ali pisati cu kako pise na microsoft sajtu. A kaj se tice update-a, statistika kaze da vecina korisnika nema to ukljuceno pogotovo oni na modemskim vezama pa mislim da si po tom pitanju u krivu, a upadaten antivirusni softvare je isto tako upitan pogotovo nakon vala crvica u SP2 gdje je notification za firewall i antivirus softare stavljen na off ili na 0.
pozdrav i evo ti i jedan od mene : baad : |
Re: palac dolje
Citiraj:
Citiraj:
Nego, vidim da se u PCEu i dalje bilo kakav komentar na njuze smatra osobnom uvredom. :rolleyes: |
uvreda
uvreda nikako
vijest je bila da malo poveca budnost ljudi u tom pogledu , pa ocito ima efekt , barem se nadam, jer su ionako svi puni svakakvih napasnika, a da to i neznaju. Osobna sigurno nije, a papir trpi stvarno nemoguce stvari. bok cekam onu kavu kaj si obecal : cheers2 |
Re: uvreda
Citiraj:
Mora da si me zamijenio s nekim. |
zamjena
jesam
sorry! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:57. |