![]() |
Nabava ekrana za laptop
Zanima me gdje bi mogao nabavit nov lcd ekran za laptop, konkretno radi se o laptopu Acer eMachines E527, ali koliko vidim tu bi trebali pasat i ekrani od E440, E727, E528...jel se može to kod nas gdje potražit po dućanima, servisima itd? naravno web pretraga mi nije izbacila previše rezultata
|
Moraš ga rastaviti i vidjeti točno o kojem se modelu ekrana radi jer ne mora značiti da će pasati od drugih modela kako si ti naveo. Nakon toga ideš u nabavku istog. Pokušaj po oglasniku, ebay,...
|
Na e-bayu ti cijene budu oko 100 dolara + poštarina i carina.. Cijene na njuškalu su oko 700kn. Vjerujem da ti se više isplati uzeti na njuškalu jer je manji rizik, možeš vidjeti što kupuješ.
EDIT: Najbolje bi ti možda bilo potražiti na njuškalu takve korištene ekrane, iako tih od 15,6'' ima jako malo i ako se prodaju onda ih ljudi precjenjuju. Ja sam jedno duže vrijeme tražio tako po njuškalu dok se na kraju nisam odlučio za novi laptop, no, možda ti se posreći :) |
realna cijena 15 inčnog rabljenog LCD-a za laptop je 350-450kn. Sve iznad toga je debilana. Po onome što znam iz HP-a je da su cijene u servisu oko 1500+ kn.
Prvo napravit ovo što je Coconut rekao pa tek onda krenut u nabavku! Isključivo po serijskom ili spare part numberu nać ekran! preporuka je ebay ili tržnica tu na forumu,njuškalo jedinu ako je hitno i da ga nema na navedenim stranicama |
ima li netko iskustva sa ovim servisom? u pitanju je puknuti toshiba 15.6 lcd ekran.
|
Meni su odradili vrhunski posao u Ram Servisu u Zagrebu. Probaj njih kontaktirati?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |