![]() |
Mjerač ADSL prometa
Evo ako neko zna za neki besplatan nek preporuči. Nešto mi se čudno dešava sa prometom. Pa bi htio to malo provjeriti. Hvala!
|
Nekad se treba malo potruditi a Google svašta zna, samo ga treba ispravno pitati:
http://maxadslpp.relja.net/ |
Pa tražio sam adsl traffic counter, monitor i šta ja znam. Našo dva ali i odma obrisao. Ili nisu besplatni ili ne rade. A osim toga ja nemam maxadsl i ovaj traži upisivanje kojekavih podataka. Nema ništa jednostavnije?
|
daš 50kn za flat... eto ti najbolji mjerač :D
|
Ma imam ja flat. Nije u tome stvar. NEgo u 3 dana imam potrošeno 15GB a to mi je malo čudno. E sad nije da me to dira, ali me zanima odkud tolki promet. A ne skida niko ništa. Tj. možda je 1GB skinut.
|
a) spadaš u osobe kojima nije jasno da i jubito nabija promet, odnosno barem netko od ukućana ne shvaća
b) virus c) netko ti se okačio na wifi |
a-nije točno, to jest možda ovaj drugi dio je. Ajde kad si već potego pitanje-1.5h na yubitou kolko može potrošit? Jel može 700MB?
b-moguće. c-sumnjam ali zbog toga i tražim nešto takvo. I našo sam neki BW meter pa ćemo malo popratit stanje. |
skini ti sebi TCPview
on ce ti pokazati koji proces/aplikacija je nakacena na koji server odma ces vidjet dali je o virusu rijec ili o nekoj aplikaciji koja u pozadini skida neke updejtove takodjer provjeri i windowsov auto update, oni isto gutaju ko drek ak nije nist sumnjivo, onda mozes bar znat da ti neko krade promet |
Instalirao sam si BW meter. I broji kolko je prometa. Sad dal je u MB točan ne znam i nije mi važno. Ali probat ću i ovaj tvoj program isto da vidim. Hvala!
|
NetWorx ima mogućnost praćenja prometa računala na koji se instalira ili praćenja cjelokupnog prometa kroz router.
|
Ok. Ovaj BW meter mi je ok. Instalirat ću ga na sve kompjutere koji su na internetu i da vidimo dal neko troši enormno. Hvala!
|
dajte ako se nekome da, napišite kolko trošite mjesečno adsl prometa. Mi potrošimo do 100GB. Danas pričam sa prijateljem i kaže da to nije ništa. Da nije puno. Pa me sad zanima, kak se kreće prosjek potrošnje?
|
Ja trošim oko 150-200 GB mjesečno.***** Edit by mod***** Mislim da 100 Gb nije puno.
Mod: Pomalo, da se ne zacudis crvenom nicku. Btw, lockam ovo, ide u krivom smjeru. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:33. |