![]() |
deda fucker
1 privitaka
........: bonker :
|
To sam vidio brijem da je bilo na RTL-u(Exkluziv)..ali treba bas nije svoja nije htjela ni pricat ni nista,a deda se hvali :D
Otisla je kod njega zivjeti jer je ona uzasno siromasna i nemogu je doma uzdrzavat,pa je morala kod njega otici jer su je roditelji dali (barem brijem da je tako bilo...nešto takvo su rekli na tv-u!!) Uglavnom tužna priča!! |
exploziv
|
'
Odvratno, ovo valjda ni Mx ne podrzava ;) Salu na stranu, al za ovo bi preko bare Deda nekoliko godina iza resetaka bio gejša ili skvo nekom obdarenom tamnoputom "lepotanu" kojem isto njegove godine nebi smetale. Samo, hod bi mu na povratku kuci bio kao John Wayne-u u mladjim jahackim danima dok je krotio konje. |
Citiraj:
|
@ Visage
Mislim da se ovaj nije zamarao konjima, kak bi kod nas rekli on je žigolo. Treba imat snage u tim godinama. |
Citiraj:
stvarno tuzno, ti roditelji su stvarno :( UCCP: 2:381/105@> Sp@wN Jigolceki su obicno "usluzni" prema zrelijoj dobi koja ih materijalno uzdrzava, ne bave se kao Deda pedofilijom. |
Hm, kad sam to vidio na pamet su mi pali pojmovi tipa Desert Eagle 0.50, Napalm, Carpet bombing, etc.
Nek' veli ko' kaj oce ali meni je to ultra sick:rambo: :rambo: :rambo: |
Citiraj:
ali zato je tu nas drug CK :D |
Citiraj:
Ove vitalne fosile prepuštam MXu :cool: |
Citiraj:
proslo je vrijeme brijanja sa napaljenim klinkama u Saloonu uglavnom... sada ove tete oko 22+ su mi mljac, mljac :cool: kada jednom probas one iskusne, nema nazad :D |
Djedica je prolupo po stare dane :) .... ako može u tim godinama svaka mu čast.... al to je ono metne ga dva-tri puta i hvali se okolo da kara.... a nemože normalno disat dok sjedi a kamoli fukat :) ....
|
Citiraj:
Ovo je stvarno za moj ukus bolesno. Što je previše, previše je i gotovo. Što reći na tako nešto. :smoke: |
@ Visage
Ma ja sam se šalio, pa mislim koji bi to bolesnik morao bit da to podržavam. Takve stvari bi trebalo zabranit, a šta ćeš kad nema nikakav zakon koji bi to zabranio. Ja znam za slučaj jednog roma kojeg je tatica istukao jer se prvo nije htio oženiti a onda nije htio imati djecu sa curom koju je njegov tata odabrao. Tužna stvar u cijelom slučaju je ta da je dečko u to vrijeme imao 13, a njegova žena 14. |
uber sick.....
|
Citiraj:
|
tog đedu treba zatuć i odrezat mu glavu:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
|
Citiraj:
Mislim, deda je bolestan.....komentari suvišnji.... |
kad će se na vas palit trebe od 17 god kad ćete biti u dubokoj starosti sjetite se ovog dede...:D
mislim znam da neće al ga se svejedno sjetite.:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:54. |