![]() |
Fractal Design Newton R3 600W – Skandinavska elegancija
Domagoj je testirao Fractalov Newton R3 od 600W.
|
Jel ima toga u lijepoj nasoj ili je ovo preke e-baya?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bravo dh41400 :)
|
trazil sam, MSAN nema napajanja njihova na trzistu, samo kucista.
I moze se mjerit sa Seasonicom. |
Citiraj:
|
Šteta što nema :( . Svakako bi bio zainteresiran. Ovo napajanje bi mi leglo ko budali šamar.
Domagoj, kolega, svaka čast :respekt: |
Citiraj:
Citiraj:
Ako ima zainteresiranih za Fractalove proizvode, poput ovog napajanja, slobodno pošaljite upit MSAN-u: komponente(at)msan(dot)hr Koliko čujem, nedavno su naručivali nove Fractalove proizvode, pa me ne bi čudilo i da je ovo u pripremi :) Što se cijene tiče, vidim da je vani Newton R3 600W jeftiniji od Seasonica X-660 nekakvih 15-20€, a po performansama je itekako usporediv s njim, čak i bolji od Seasonica u nekim segmentima. |
Odlican clanak. I ja sam imao nedavno prilike probati njihovo napajanje no iz slabije Tesla R2 serije s 80PLUS Gold certifikatom. Takoder vrlo dobro napajane.
|
Citiraj:
Koliko vidim Tesla koristi istu platformu kao i Newton R3, uz iznimku što su kabeli fiksni, Teapo kondenzatori, 3 godine garancije, te nema semi-fanless rada. Kada se bolje pogleda, ovo uopće nije loše za tu cijenu (a da ne pričamo o Integra R2 seriji). |
MSAN je na upit o ovome napajanju poslao link na Seasonica uz kratku izjavu kako "Fractal ne isporucuje napajanja za nasu regiju"
necu Seasonic, ako cu vec dat lovu na novo napajanje to ce biti ovo, ne Seasonic |
MSAN ne želi uzeti ova napajanja jer onda Seasonic bi bio potisnut. A MSAN lijepe pare kreše na Sisi, tako da zaboravite Fractalova napajanja što se MSAN-a tiče još neko vrijeme. Insajd info :D
inače, DH, svaka čast još jednom na izvanrednom seciranju napajalnika ;) |
pa šta im brani da umjesto 120€ stave 220€ price tag? tak ionak su zatrovali tržište i dilere sa svojim vrhunskim "in-house" brendovima pa ne vidim razlog za ovakav postupak.
|
Citiraj:
Zaista šteta što se ovakva napajanja neće skoro pojaviti kod nas, ali shvaćam poziciju svih uključenih strana u ovoj situaciji. Sa druge strane, Seasonic i Corsair nam priređuju zanimljivu zimu ove godine na našem tržištu, sa svojim novim modelima. A naravno postoje i neka druga imena, čijih smo se primjeraka (teškom mukom) uspjeli dokopati :D |
reci jednostavno neće srat tamo di jedu i bok :)
javna je tajna na koji način uvjetuju lokalnim dilerima dostupnost "premium" brandova kojima su jedini uvoznici. |
A Asbis i Links nisu zainteresirani za uvoz istih?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
vise me zanima politika te 2 firme I svima sam im posalo upit, MSANU, Asbisu i Linksu i samo je MSAN odgovoril sa genijalnim savjetom da kupim Seasonica |
Ja sam e-mailom Asbisu lijepo upitao dobavljivost Silverstone Temjin TJ11 i dobio pozitivan odgovor za 3 dana .
|
Evo vam, svršavajte :D
http://www.njuskalo.hr/kucista/fract...-oglas-6392927 Šteta što nije modularno :( Ima i Node 304, bar tako piše :fiju: Edit: hahahaha :D:D:D Cijena Tesle R2 500W je skočila s 450 na 500 kn, a Node je i dalje na 450 kn. |
Citiraj:
|
|
I zato si sve morao napisati velikim slovima? Znaš li ti da su velika slova = deranje?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:21. |