![]() |
Mali ali da je dobar (cooler)
Bok bok!
Brat me zamolio da mu nabavim cooler za njegov komp, odma sam pomislio uzet mu zalmana al sam kasnije se sjetio da je zalman maloprevelik za Sharkoon kuciste, maticna je okrenuta naopako, tj. na "drugu" stranu kucista, pa je procesor na dnu. Trenutno koristi arctic cooling Copper Silent 2TC koji je prebucan, al lijepo pase u to kuciste. Ako tko ima kakav prijedlog, po mogucnosti iz Links-a, do 300kn bio bih doneba zahvalan :) Socket A je inace maticna. Coolermaster ili Thermaltake neki model? |
Dalie je to možda Sharkoon Silvation kućište?
Možda Freezer? |
Stane Zalman 7000...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
thermalright alx800 + neki tihi vent na to...
cuda radi |
Citiraj:
|
Mislim da mozes staviti bilokoji kuler posto se ono cudo od tunela moze maknuti ako smeta. Osobno preporucam nekog thermalrighta. ;)
|
Citiraj:
a sto se tice kulera: termatletk vulkano edicije(ak te ne smeta zvuk tj glasnoca) ili coolermaster xdream 2...imam oboje i bolesno hlade...xdream 2 mi trenutno hladi mobilca na 2.6 i 2 v(htio sam vidjet kak se zagrijava)i temp je uredno 50° sto je jako dobro za 2v ili?:p a vulkanca jos nisam probao...al vjerujem da bolje hladi:beer: |
imam to kućište i zalmana 7000, tunel ti nesmeta ni najmanje. nego koja je matična, da ti znam bolje reć?
|
Maticna je 8rda i oni zalmani okrugli nestanu, po mojim mjerenjima :)
socket je pri dnu. kasnije cu izmjerit to sve, moram van sada :) |
imam na servisu jednu, ali neće stat jer je socket skroz na vrhu. na moju stane jer je malo spušten pa je zalman na 2 mm od dna.
neka uzme Thermalright ALX800 za 170 kn i neki enermax ili papst vent za ostatak love, ili neka doda još malo love za SI-97. |
ALX 800 It is!
Budem zvao pa da vidim koji najveci papst moze na njega lec. Hvala jos jednom :beer: :beer: |
na njega ide 80mm i preporučam enermax zbog većeg protoka zraka.
|
hvala jos jednom :)
|
a čemu služi forum? ;) :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:20. |