![]() |
Kaj da radim sa 9600XT?
Sapphire 9600XT 128DDR Hynix 3.3ns
Već sam ju OC-ao na 530/680, jel mogu snimit kakav bios il nešt ili otključat pajpe da poboljšam performanse? Svaki savjet je dobrodošao Imam Omege 5.7 |
Ajmo po tisućiti put:rolleyes:
Nema otključavanja,bios možeš flashat eventualno da dobiješ bolje latencije memorije, ali to možeš i ručno naštimat.Ostaje ti samo clockanje. SAVJET:KORISTITI OPCIJU TRAŽI |
Na toj kartici nemaš što odključavati jer ne postoje dodatne pipe,
ni neki drugi bios ti neće puno pomoći. Imao sam tu grafu i znam iz osobnog iskustva. Na njoj je bio Zalmana C revizija, pasivci na memi i bočno vent koji je puhao po tome. Izvukao sam iz nje frekve 615/740MHz. (Sapphire) Sad, koliko ti se isplati ulagati u to bolje hlađenje, sam razmisli jer grafa i nije, bar više ne, neka opaka zvijer, a bome ni Zalman nije baš jeftin. |
pusti ju da radi . to ti je najbolji savjet .
|
Citiraj:
Možda link ili svjet? Hvala:clap: |
Imaš u atitoolu opcije za mjenjajne latencija ili rabitom promijeniš u original biosu. Dal će radit neznam,tolko hrabar,a bogme ni bogat nisam da se s tim igram. Postoji šansa da dobiješ 5 frameova ali postoji još veća šansa da kartica rikne.
Radiš na vlastitu odgovornost. |
dobro niš onda nechu dirat.
|
kao sto sam ti rekao odmah :)
grafa ce ti drzati vodu , ali polagano mozda malo da o procu razmislis ili ploci i tako . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:58. |