![]() |
Photoshop usluga
Pozdrav,
Ako sam stavio u krivi topic molim admine da prebace... Trebam nekoga ko zna photoshop/corel ili slicne alate.... Konkretno imam par slika koje treba cropat i zaljepit u drugu sliku uz dodatak par efekata.Nista komplicirano, meni ispada ko da su se djeca igrala....:lol2: Pa ako ima neko volje/vremena nek mi se javi na pm sa cijenom.... :chears: |
Hehe...fala na volji, dosta se ekipe javilo pa da sad ne odgovaram svakome posebno....
Uglavnom radi se o tome da bi trebalo 4 slike izrezati i zaljepiti na petu ali da na kraju izgleda kao da je ta peta original....To se moze sakriti npr. nekakvim efektima. Npr. imam 4 slike različitih žaba i želim te 4 slike izrezati i zaljepiti na petu na kojoj se nalazi lopoč:lol2:.Na kraju bi te četiri žabe trebale izgledati kao da su otpočetka dio tog lopoča...malo banaliziram..ali to bi trebalo solidno nakraju izgledati.... Nemogu konkretno ovako javno reći o čemu se radi jer je to iznenađenje .... uglavnom sve će biti jasno kad se vidi....ako me razumijete.... :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:21. |