![]() |
Brzina vaše veze doma je...
|
HT ADSL koji odjavljujem čim istekne 12 mjeseci radi skupoće i sporosti...treba li još napomenuti da plaćam 384/64, a imam ovo...
|
1 privitaka
nije lose
imam 1.5mbit/192k DSL trebas naci neki Europski node za testiranje, glupo ti je testirati svoj HR DSL preko nekog Usa noda jer to prolazi kroz brdo razlicitih routera kroz europu... tako da ne dobijas realni score... |
Citiraj:
btw, 384/64 kod mene... |
384/64 kod mene
Inace dobro Postar kaze, nema pravih 384/64, ko blize centrali i cije su instalacije bolje veca brzina. |
Citiraj:
|
al ajd malo da razveselim vas ADSlovce, a i sebe naravno, imam neke pouzdane informacije da ce se brzine uduplat. Neznam tocno kad al uskoro.
DAklem bit ce: 384=768 768=1.5 1.5=3.0 :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D Jer ubiti spika je ovakva: da se izbacuje 384/64, sto znaci da 768/728 postaje najmanja brzina. NAvodno i zato sto je bilo malo primjedbi na brzinu uploada! |
Ja sam poslo mail pederima.. pa su mi rekli i sami da ce poduplat brzine ...
|
Citiraj:
A sta vrijedi duplo veca brzina, kad imamo promet ogranicen na nekoj mizernoj granici... Radije nek povecaju promet... |
Pa ne moraju... Onda uzmes naj slabiji 768 i flat i imas dobar dl za dost povoljnu cijenu...
|
Citiraj:
|
haha...
ja imam 56k, prosječan download mi je 2-4.5kbps:D al to me ne spriječava da skidam fileove od 50-tak mb |
317.3KBits 39.7KBytes
moram biti zadovoljan. |
Da ali nešto su govorili i da se promet poduplava tako da ja koji imam 2gb trebo bi imat 4gb nadam se
|
332KBits 41.5KBytes
Ja super zadovoljan |
56k
Al za koji dan bi tebao doč ADSL(samo ga 4 mjeseca čekam) Al ču da se nasurfam:clap: |
Meni brzo došao čekao 2 tjedna a narućio ga usred najveće gužve
|
Citiraj:
Ja u neimenovanom "gradu" kraj Rijeke,bogu iza nogu pa su konačno sredili da mogu dobit priključak |
A moj frend koji živi pored mene naručio adsl par dana prije mene i dobio ga za mjesec i pol
|
Citiraj:
|
34.4KBits 4.3KBytes
|
318.8KBits 39.9KBytes
ja zadovoljan |
|
Citiraj:
@Dawar DK - navodno prometi ostaju isti, a cijene neznatno padaju, uz poduplavanje brzine |
Download : 393kbps
Upload: 241kpbs |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:47. |