![]() |
asus o!play hd2
Pozdrav svima!
Friški sam na forumu i ne znam dali se ova tema već spominjala. Ako je sorry, a ako nije; upomoć! Imam dotični player i totalna je koma! Mislim....ima 2 usb 3.0 utora, hdmi izlaz, optički izlaz, čitač kartica, čita sve žive formate, ali ne radi kako bi trebao! pokušao sam sa svim nadogradnjama sa njihove stranice, ali nastane totalni kaos nakon svake nadogradnje. U jednoj ne vidi hdd, u drugoj ga vidi ali izgubi čćžšđ, pa se smrzava i tako dalje. E sad, jedina svijetla stvar je što je još pod garancijom :rtfm: , pa se nadam ako nema pomoći da ga vratim! Konkretni problem koji sam mislio da će riješiti nadogradnje, a nisu, nego je postajalo sve gore je taj da kada gledam film uvijek se smrzne i izbaci "I/O error" i moram ga resteirati. No ni resetiranje ne pomaže jer se dogodi ista stvar, nego ga moram isključiti iz struje i onda sve šljaka. I tako svaki put prije pokretanja ga moram isključiti iz zida i ponovo uključiti da bi bilo dobro. Pretpostavljam da to i nije baš najbolje riješenje i zato se nadam da netko ima iskustva sa ovom spravom za mučenje i da ima izlaz iz ove tarume! Zaboravio sam...unutra sa zagurao WD od 1,5 TB, možda je u tome kvaka? Unaprijed se zahvaljujem!:fala: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:30. |