![]() |
Pohvala moderatorima
Svaka čast!
Brzi, efikasni i susretljivi, a sve bez riječi. Rijedak slučaj na forumima. :goood: |
Kak ne bi bili kad imaju ogromne place.. I ja bio tak efikasan uz toliki poticaj..
:D:D |
Citiraj:
Upravo tako, recesija dohvatila sve grane gospodrastva, jedino plaće moderatoma ostale iste:D:D |
što reći, kolko para tolko i muzike
|
neeee, nemoj ih hvalit...budu se umislili :D
|
a moram, iznenadili me samozatajnom ažurnošću bez prijekora isl :)
|
Ne bi bilo zgorega pohvaliti ih poimence, tako da dobiju i povisicu :D
|
Citiraj:
No svakako je lijepo vidjeti da netko i zapravo cijeni tuđe slobodno vrijeme i trud koji moderatori ulažu na moderiranje foruma. A povišice i bonusi nakon ovoga svakako slijede :D:D |
Treba ih pohvaliti jer zbog njih dosta smeća ne moramo čitati :D.
Znam što znači bit moderator i koliko vremena oduzima. Svaka vam dala. |
Citiraj:
znaci, castis ih na slijedecim zderama? :D:pr |
Citiraj:
|
ajde da i mi doživimo ovaj dan :D :D
|
Citiraj:
|
Uz povećanje plaće ja mislim da dečki zaslužuju i 100% povećanje godišnjeg odmora...
|
Citiraj:
|
Citam i ne znam dal sanjam :D
Od teme pa do postova, cek malo, na kojem sam ja forumu :D |
nebi htio biti kontras al smrdi mi na placen topic :D :D :D
|
A zato nam je maknut postotak na staz :D
|
Citiraj:
koja spamare *ebate :D:D |
Placenici :fiju:
Al mogao bi dobit ban od vrhuske foruma jer nije pohvalio tora sto nam je omogucio mjesto za micanje od sefovog pametovanja, zeninih prijateljica ili pak bjeg od samog sebe :lol2: |
a priznaj da ti je toplo oko srca! :D
|
|
amdejac, stariji pripadnik društva kakav je, trenutno odrađuje probni rok u kojem testiramo njegove reflekse, vid, sluh i njuh te brzinu kuhanja kave i donošenja špeceraja po moderatorskim obitavalištima poradi naše komocije.
tek nakon par mjeseci intenzivnog testiranja ćemo ga smjestiti na odgovarajuće podforume. sa štovanjem, syss :D |
A brzinu jedenja ne testirate više? :D
|
Citiraj:
Nakon dominacije nad e-zine sektorom i neogranicenog priliva novca, nagrade i samohvala, pocele su nagrizati nekoc najbolji... Pokusali smo kontaktirati i drugu stranu i cuti same aktere. Zbog ceste promjene "lokacije stanovanja" onemoguceno nam je dobiti izjave celnika PCE-a. danasnji dan, pogled dvije godine u buducnost : ... http://www.abload.de/thumb/pce2013remetinecpfp6u.png :D |
hahhahah, neka - iskusni su utekli :D:D
|
Evo da ne ostane sve na pohvalama, ja imam pritužbu...u zadnje vrijeme mi preko noći nestaju postovi, a niko ništa ne poduzima.
Evo jučer sam baš copy/paste zafrkantski post sa HT facebook stranica, i jutros ga više nema (osim što je ostao na HT stranicama, al ne da mi se opet copy/paste) |
joj, kako bi se malo poklopio na tvom mjestu.......
tebi je to bilo smijesno, zar ne? e, pa mjesto postu je zapravo u tcom temi, i pazi cuda - http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2257 inace, lako vidis za svakog korisnika (ukljucujuci i samog sebe), kliknes na svoj profil -> Statistike -> Traži poruke od xyz. tako lako dodes do svojih poruka, ili su obrisane :). |
Pa nije samo meni smiješno, još je iza toga bilo 75 postova i svima je bilo smiješno, osim HT operatera...kojem je vjerojatno također bilo smiješno, al to nije smio napisati
|
I s kojim se ti vjetrenjačama boriš? Moderator ti premjesti post u odgovarajuću temu, jer si postao na krivu i umjesto da mu zahvališ jer održava red i smisao na forumu, tebi nije jasno kako "postovi nestaju preko noći"? A nitko ništa ne poduzima? Misterija, slažem se...
I ponajviše svega - opet postaš u krivu temu. Ako imaš pritužbu ili pitanje obrati se meni ili moderatoru podforuma na kojem misliš da imaš problem ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06. |