![]() |
trebao bih pomoc oko atija
eh da je sam pitanje hehe nego sam kupio 9500np od lik ai tek ju sad upikao...i vidih ja crtice...e lijepo je on nju flesao al ocito ne radi...imam ja i pci karticu i sve al mi flopi nece radit...pa sad ko se oce igrat njome,ili meni pomoc da to sredim(imam i bios:D origigi) mu ju prodam ili pak molim nekoga da mi "posudi" komp na par min da kod njega flesam karticu na novo...cijena nek joj bude 400 kuna...128 mb 128 bitna....ocito se neda ni prodat:) al je ovo vise neg postena cijena ili?dakle sad trazim nekoga sa malo ati iskustva:D :beer:
|
Re: trebao bih pomoc oko atija
Citiraj:
Kao prvo, tvoj fllopy koji radi je kod mene :D Nek ti neko posudi komp? Sjedni na bajs i dođi tu :), već te kod mene znaju :D Kaj kompliciraš? Il se bojiš da ću te stuć? ko zadnji put :D:D:D |
sad???:D
ma bojim se bem ti...prehladen sam neznam kak se zovem...kolki sam pehist jos imam i upalu pluca... eh znam da je kod tebe...al meni na ploci ne radi moj flopi a neznam zas...recimo na 500 i na venicu radi?!(lol):) a ono nek mi neko posudi komp je znacilo daj da se skrpam kod tebe:) ovak kad onda "smijem" doc kod tebe?jer bi sutra najvjerojatnije bio van zg-a(buljo ne biti ljut nije moja odluka):beer: |
Citiraj:
ajde ti upali ICQ da ti ja kažem kad "smiješ" doć kod mene :D |
ja upalio icq:p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:41. |