![]() |
Nvidia GeForce v306.97 WHQL driveri
Download
Citiraj:
EDIT: u unigine heaven-u score se malo popravio, blagi porast max fps-a, min i avg fps-a te nesto veci score. Sad sljedi testiranje u igrama ;D |
Ti driveri već par dana čuče na geforce.com i moram reći da čim sam ih probao odmah sam skužio da mi s upaljenim vsync-om radi dosta bolje (kako i piše u readme-u). To na GTX660Ti (a koristim i Track IR).
|
Meni isto rade bolje. Isprobao sam s bf3. Prije, ne da je bio manji framerate nego ko da je dolazilo do povremenih "spikeova". Sad sve ide dosta glađe
|
instalirao na windows 8, Borderlands 2 rade malo glađe.
|
Dobri driveri, nema nikakvih problema.
|
Takoder, sve radi ko podmazano.
|
kakvi su u odnosu na 306.23? da ne drkam sada opet po driverima bezveze :D
|
Nije valjda tak tesko skinut i instalirat. Ne trebas ni komp resetirat ni nista. Driver je solidian kao i svi u zadnje vrijeme, zaboravis da postoji.
|
Meni sa ovim driverima smanji boost za cak 1mhz ( sa 1229 na 1228mhz ) :D :D
:lol2: |
haha, i meni. više mi nije 1400MHz u Afterburneru nego 1398 :D
|
na gtx560 se smanjilo zagrijavanje grafe i u WOT ima malo više fps i glađe radi, za sada sve 5
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Još da ovi smradovi iz AMD-a mrdnu guzicu... Također 560ti grafa u pitanju, w7x64...manji pomak (ali ipak :)) i na mobilnoj platformi tj. na 525m gpu based laptopu... |
došli su 310 beta
|
Citiraj:
|
jesam, sve normalno bez beda radi..kažu čak boosta igre al ja to ne skužim, uglavnom, nema problema a to je bitno
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:49. |