![]() |
NF7-s2
pozdrav,
zna li itko nešto o ovoj ploči....kakva je za OC? |
Ako ti nije problem dati 150 kn više radje si uzmi nf7-sl. To ti je zvijer od ploče i s njom sigurno nećeš pogriješit.
A što se tiče s2 nije loša al nije ni bog zna što, osrednje. |
nažalost svaka kuna je bitna....bilo je puno izdataka u zadnje vrijeme....:beer:
mislim da će poslužiti:beer: |
Ploča ti je ok nečes pogješiti ako je uzmeš. ;)
|
to su mi rekli i na AMDZone pa mislim ak ne uleti neka polovna....:beer:
|
Uzmi polovnu AN7(3.3vdim) ili nf7-s. Veći oc potencijali.
|
Citiraj:
nije da je bitno ali eto a mozda i mene sjecanje vara |
:confused: malo zbunjola....našo na netu da su joj množitelji zaključani.....matematika kad bi ga digo na 200 fsb-a trebo bi letit na 2700, toliko optimističan nisam......zna li netko nešto o tom detalju -zaključani množitelji?
hvala |
Citiraj:
Ako je procesoru otkljucan mnozitelj,moguce ga je mjenjati. |
Moja preporuka AN7- polovna
ili NF7-S rev.2 |
:confused: tja kažem da sam zbunjola, da sam barem sačuvao...stranicu negdje....
je ove dve nemogu nigdje nači.....mislim da će biti jedna Epox-ica |
link na pregled ploče
:confused: da BTW mislim da mi je to bio spomenuo lik u Linksu nisam 100% mislim ako je to tako onda je ovo nula bodova za OC |
nemoj uzet epox, may advajs. ABIT NF7-S, ASUS A7NX8.
|
epox ni u snu (posebno ne za amd), napušu se kondići u par miseci rada.
|
Da se ja malo uključim :D pogledaj mi sig...:cool:
Meni je ploča odlična, eh sad ima par sitnica, sa BIOS-om s kojim dođe nemožeš stavit latencije na 2.0.... Priča o množiteljima, nije da su zaključani, već uopće nema te opcije, to je jedini beda...ovako je ploča odlična....SATA....5.1 zvuk....sve ima... Moj AMD Athlon XP 2000+ sa Thorton jezgrom leti na 200 MHz FSB-a te radi na 2.5 GHz bez problema..... Za te pare....nećeš pogriješit....dobar izbor definitivno :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
može malo potpitanjce.......probao sam naći odgovor no nisam uspio.....spominju se neke "kineske" NF7-S:confused:
.....kako čovjek uoči razliku....pa da nekupi šrot? hvala |
na njoj piše na desnoj strani made in china.
|
:D ko bi reko he he
stara kineska: bolje ispast glup-nego iz autobusa:D hvala za informaciju |
dobra je kineska! :D
|
hmm ovj smajlić sad može bit dvoznačan.....ima ju kum i meni je ploča skroz OK
|
200*12.5 napon na +12% i radi ufff.....da je bolje nebi valjalo :)
|
OK ali tu i je problem....kad bi ja mobilca digo po toj matematici...na 200 FSB-a mali bi radio 2700.....a toliki optimista nisam....NF7-S i to je to...nekažem da ova ploča nevalja....ali za malo žešči OC nije
|
Ma, jedini je bed to što nema opciju za mjenjanje množitelja, da ima....pa bila bi zvjer za malo para....inače, da sam mogo uzeo bi NF7-S v2.0 ali, bio sam u takoj situaciji da nisam mogo birat, imo sam Epox 8RDA3i koja nije imala SATA, a SATA mi je trebo ( treba mi i sada, zbog Segatea 80 Gb...) i tu Epoxicu sam zamjeno za ABIT-a no pošto se radi o HGSpotu....sve je jasno :D
|
sve to stoji nemoj mislit da ja sad pljujem ploču daleko od toga:)
no kažem ti tom matematikom da se vozim na 400FSB....a glup je da se nevozim sa PC3200 memorijom i procom koji to može...tjerao bi mobilca 2400+(1800Mhz)na 2700Mhz....mislim bilo bi to divno...ali dali bi htjelo a zamisli tek da ga probam dignuti na 220-230FSB:beer: ploča je OK i preporučio bi ju svakom tko nemisli raditi neki "jači" OC za to nije za ostalo 5+ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10. |