![]() |
Surfanje
Eto zanima me po cemu pc-ekspertasi surfaju ili ti sto vam je ono primarno za posjetiti.
Evo pa da pocnem svaki puta kada se konektam idem na vip (websms) gmail (provjera mejla ili slanje) t-scum (da vidim promet) pcexpert (da procitam nes pametno) gamer (da bacim neki komentar) links (da pomognem nekome tko zna manje od mene :) ) lotr-clan (forum od moga bivseg klana) Znaci ovo su mi stranice koje svaki put kada se conectam posjetim a sad tu je jos gro drugih. |
Google
pcekspret gamer gmail t-scum nabava links Dobar thread:beer: |
gmail
Outlook PCekspert forum Links forum t-scum da vidim jel mi došo ADSL:( :( :mad: :( gamer tu i tamo odem,u zadnje vrijeme nisam išao jer mi je stalno izbacivao onaj page not found.... i tako to...:D |
zakaj ide ko tuke na Gmail pa još i outlook ... a pa jeste ili niste na PCEkspert stranici :D Gmail se može primati i slati i kroz Outlook i slabljeg mu brata Outlook expressa ...
http://gmail.google.com/support/bin/...3276&topic=194 pa čitajte i slažite ... |
Ma ja preferiram ono obično lagano jednostavo sučelje od Gmaila...
|
onako kako su mi složeni u bookmarks: :D
vip webmail pc-ekspert links google (ako me nešto zanima) yahoo webmail t-portal i iskon |
Vrlo jednostavno
PCekspert Ve-mil Hgspot Kvark Links a za promet imam odlican program Bandwidth Monitor Pro :clap: |
Citiraj:
|
Index
Gamer CroFC PCex Tportal-bela:beer: |
|
|
gmail
pcekspert forum mambo-hr bug iskon webm |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:27. |