![]() |
Kupnja laptopa u UK
Uzimam laptop i otvorila mi se mogucnost da bude kupljen u i donesen iz UK, jedino nisam siguran koliko su prijenosnici tamo jeftiniji.
Ima li netko mozda slicnih iskustava, ili jos bolje webshop (po mogucnosti da mogu naruciti i platiti ovdje, a da bude dostavljeno na adresu u engleskoj) za preporuciti? amazon.co.uk se nije bas iskazao. |
Imaš na ebay.co.uk cijele prodavaonice kao npr. Argos Outlet, Tesco Outlet, Dabs Outlet i sl.
EDIT: Sad gledam Tesco i vidim da su svi laptopi refurbished sa 12 mjeseci Tesco garancije. Doduše, nađe se i odličnih kupnji, ali opet... |
zahvaljujem na odgovoru (makar slobodno saljite prijdloge i dalje :))
iskreno nisam bas fasciniran cijenama, u prijevodu nisu bas povoljni refurbished bi kod nas uzeo bez razmisljanja, ali kako necu imati garanciju, to mi je prevelik rizik. |
Citiraj:
|
plus sto mi ga donosi englez...
|
Worldwide jamstvo nudi relativno malo proizvođača. Ja znam samo za Asus i Apple, a kod drugih, ako nude, onda treba to extra doplatiti.
|
Citiraj:
|
Dell isto. U biti ne znam kako sad rade ali moj m1530 kupljen u Italiji, zamijenjen DVD i strujni adapter u Hr/Slo (pod garancijom). Trazili su samo service tag.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:36. |