![]() |
Najviše grafičkih prodaje ...
... nije ATi, a bogami nije niti nVidia, pa nije ni SIS, pa ni VIA, pa ni onemoćali Matrox, XGI, 3D Labs, ... već ???
onaj koji prodaje procesora više nego svi ostali pa bi bio i red da prodaju i grafičkih više nego svi ostali, naravno intel :D intel rulz ! Bilo kuda intel svuda :D http://www.behardware.com/medias/pho...IMG0012502.gif |
Tako ti je to već 10-ak godina
|
ma znam ali nisam očekivao da i nakon svog ovog vremena ova dva mamlaza ATi i nVidia su jedva skupili koliko sam intel ...
|
ruzno izgleda. intel gazi sve. ruzno.
|
Citiraj:
|
Fuj, fuj, gadi mi se, bljuje mi se
|
Pa da. Intel najviše grafički prodaje u laptopima i serverima. Naravno da su po performansama godinama iza ATI-ja i nVidije, ali tak je to već godinama.
|
I desktopima. Samo malo je glup sistem kako to računaju: uzmeš ploču sa Intel chipsetom, i recimo ATI grafičku.
Jedna grafička za intel (integrirana), i jedna za ATI, iako u stvari onu integriranu nikad nećeš koristiti. Tako da je u stvari jedini koji može srušiti Intela u stvari AMD :) |
da,i na taj način te kao ''prisiljava'' da kupiš i njihovu grafiku....(osim ako nema chipseta bez integrirane Intel GMA (ili kako se već zove) grafike jer nisam pratio Intel koju godinu...)
|
Ljudi iz intela znaju kako se posluje.....
Ali ovo bogme nisam ocekivao da gaze i ati i nvidi-u debelo :D |
Citiraj:
Bezvezno.:rambo: |
dobra fora :D :clap:
sad mi još recite koliki Intel ima udio tržišta GRAFIČKIH KARTICA ??? ;) |
Citiraj:
|
Yeeeeah, Hercules Terminator 2x/i powah ! :)
|
kaj je s power vr-om???ak s ene varam se bilo nes suskalo o njima i legendarne kyro 2?
|
bas me zanima kako bi financijski grafikon izgledao :rolleyes:
|
Citiraj:
Prije je imao preko 50% tak da im je zadnjih godinu - dvije udio smanjen. |
Citiraj:
lako je intelu uguziti "pokoji" GPU kad drže cca. 80% tržišnog udjela chipseta :p @BD onboard VGA riješenja nisu namjenjena da budu opako jaka, već da daju sliku na monitor ;) :D rezultati ati i nv na ovom polju su rezultat gore navedenog udjela intela tako da mi nije posebno čudno da nemogu napraviti neki veći pomak u oduzimanju dijela tržišta intelu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:14. |