![]() |
X800GT IceQ II TURBO
Citiraj:
... otkad x800gt ima 16fp? il sa ja to nes krivo skonto :D |
Re: X800GT IceQ II TURBO
Citiraj:
|
Re: Re: X800GT IceQ II TURBO
Citiraj:
|
Re: Re: Re: X800GT IceQ II TURBO
Citiraj:
Od kad su to Pixel Pipelines postali "fragment pipe"??? A oznaka za 16, 24 ili fp32 je nekaj sasvim deseto. :) |
Re: Re: Re: Re: X800GT IceQ II TURBO
Citiraj:
taj se izraz koristi zadnjih par mjeseci na beyond3du, a to stalno citam, pa mi ostalo, nema veze sa floating pointom ni fp16 teksturama ni HDRom ni sta ti ja znam :D mislim, staja znam, odi na www.beyond3d.com, stisni ctrl+f i napisi fragment :D anyway, jel ima neko ko mi moze odgovorit na pitanje, jel ono gore u newsima typo il se to neko zeznio il nije na to mislio il sta :D |
Re: Re: Re: Re: Re: X800GT IceQ II TURBO
Citiraj:
A kaj je onda sad po svetom beyond3d-u fp16, fp24 ili fp32??? Baš me zanima-ako je kak ti veliš najnovija skraćenica za 16 pajpi fp16??? |
nije fp16 neg 16fp... :D
mislim, nekazemja da je beyond3d svet il nest :D neg tam sam stalno i stalno citam, a tamo svi govore fragment umjesto pixela, pa sam tak napiso, mos mislit koda sam neznam sta napiso... :D |
vitez
bio sam hrabar pa sam stavio 16 jer piše da je moguće do 16 pipe, iako znam da mora biti 8 po pravilu za x800gt.
moram pronjuškat pa javim pozdrav |
hm ok... :beer:
sam kolko ja znam x800gt su laser cut, s obzirom da je to reciklaza starih chipova... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:35. |