![]() |
Vapochill Micro Ultra Low Noise
http://www.guru3d.com/article/cases/240/
Meni se sviđa, baš me zanima kad će početi dolaziti kod nas i koja će im biti cijena... Vani bi trebalo biti: VapoChill Micro High-end 28€ VapoChill Micro Extreme Performance 34€ VapoChill Micro Ultra Low Noise 43€ |
bas mi se i ne cini nesto previse jak..
a tek kako ce biti ove jeftinije varijante... |
Citiraj:
U testu se ništa ne vidi...treba ga staviti na CBBID, 1.6v pa izbenchati:) Mislim-cijena nije pretjerana. Titan Vanessa je kod nas oko 450 krznatih. Meni se ovo ne čini puno. |
pa i nije puno...inace to sam vec negdje vidio i cist solidnio je hladio
Installation time according to Asetek website: Gamers 30 seconds PC experts: 30 seconds Beginners: 30 seconds Professionals: 30 seconds HW enthusiasts: 30 seconds Overclockers: 29 seconds P4 S478 clip: 30 seconds P4 LGA775: 30 seconds AMD K8 clip: 30 seconds Installation time done by: Hilbert 453 seconds !! : lol2 : zdere dosta struje...al da to bi trebalo biti dost dobro za te pare...al opet za 50 euri imas vec posteno vodeno:beer: |
Kad se pogledaju cijene Titan Vanesse i XP-90 i 120 modela nije skupo.
S tim da je moje mišljenje da je za overclock XP serija šljuka. Teška. I skupa. |
jedino mobilci...al da xp nije za oc nikako:D
|
Mislim da Jelc misli na heatsinkove a ne na proceve:)
|
Zakaj imam filing da je Jelc pod XPom mislio na Thermalrighta a ne na Athlona. :)))
Edit: Netko je bio brzi... |
... XP-90 i 120 modela...
Thermalright XP 120-oko 400 kunića+dobar vent=500 min. XP90c preko 400...700 grama bakra i još moraš pljunut za vent. Da ne pričam kako je zajebano stavljanje ili vađenje meme... Malo preskupo. |
hehe ocito je...al ni procesvi nisu isli bas osim mobilaca:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:13. |