![]() |
(riješeno) setup.sys onemogućava instalaciju wiindowsa XP
Laptop je Compaq 6720s , pojavljuje se Blue screen sa greškom : The problem seem to be caused by the following file: setupdd.sys , pojavljuje se čim se dignu windowsi.U safe modu radi normalno.Kad pokušavam instalirati nove winse,nema opcije repair,htio sam probat "sfc /scannow" opciju ali:Dne znam kako upisati " / " :D Kod instalacije XP-a,,nakon F8 ,kaže : there are no disc in this drive... tako da bih molio savjet.... hvala..
|
Prvo jeli isporučen origigi os sa laptopom i ako je koji ?
Također jeli imaš pristup origigi recovery proceduri sa skrivene particije, vidi na supportu detalje (obično pod nekom F tipkom pri boot - u). Ako je bila Vista pa eliminirana i instaliran XP u vlastitoj režiji onda pročitaj sticky o integriranju sata drajvera na install cd sa nLite. O tome se pisalo miljonček puta. Evo šta trebaš, raspakiraj pa integriraj sa nLite (sp36132.exe (786 KB)): http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...tem=ob-51521-1 |
Citiraj:
Nema recovery particije Gore je XP Pro SP2 Citiraj:
|
A onda Hiren's za provjeru hdd - a + prije toga neki Live za izvadit potrebne podatke + format pa sve iz početka.
|
Ili W7. Ja sam se iznenadio kako dobro radi na prastarom nx6325.
|
Citiraj:
|
Treba po Device ID naći od drugih HP/Compaq modela.
Zahtjeva malo gnjavaže sa traženjem ali se da riješiti. Bitno je osposobiti HotKey a većinu bi mogao riješiti W7 update. |
7-ica uredno prošla.... može lock i hvala... ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:34. |