![]() |
Sennnheiser hd202/408 ili nešto drugo?
Znači slušalice koje ću uštekat u integriranu zvućnu na asrockovoj 890gx extreme 3, primarno za glazbu! Gaming je sporedan. Ova 2 modela od sennheisera mi izgledaju najisplatljivije, neznam kojeg da uzmem. Ako imate još šta za preporućit u tom cjenovnom rangu, slobodno.
|
Sennheiser hd202 su svakako za preporučit.
|
Hd 202 postanu neudobne dosta brzo nazalost (meni i px100 postanu neudobne nakon sat-dva). Inace odlican zvuk!!
|
A šta kažete o HD 408, cijena je ugrubo ista.
|
Itko? Kažu u protisu da će im bit dostupne pocetkom 9-og mjeseca (hd202) Ali sam u nedoumici ako nisu višesatno udobne. Za hd408 bi isto volio mišljenje.
|
Kupio akg k512 mkII, prilično zadovoljan :D
|
Ako si ti zadovoljan, to ti je to :)
Ja imam creative hs600, sluze vec 6 godina ali siluju usi koliko su neudobne :) |
Ocjena od 1 do 10 bi bila 7 ili 8, jako čist i bistar zvuk, savršeno i precizno reproduciraju visoke frekvencije ali izolacija im je nikakva i ne pumpaju bas ni približno onome što sam očekivao. Za slušat rock/metal i za igranje uživancija ali ako volite dnb ili dubstep nebi ih preporučio
|
Ako su ti slušalice primarno za glazbu, ima jedan programčić izotope ozone kao plugin, simulira lampašku kompresiju basa između ostalog, probaj, ja sam se iznenadio kak to dobro radi...
|
instalirao sam ga samo kako ovo funkcjornira?
|
Trebaš u winampu podesit u postavkama Options -> Preferences, pa pod DSP/Effect ga odabrati i onda imaš gotove presetse, a ako ga registriraš/kupiš onda ti se otključava ručno podešavanje eq, room simulation, valve amp, pa se igraš s postavkama...
|
Koristim WMP jer nisam zadovoljan s kvalitetom zvuka winamp-a , jel se moze u wmp-u nekako ukljucit ga?
|
ima samo za WMP 9.
|
mislim da koristim wmp9, kako ga ukljucim?
|
Evo tu skini i slijedi upute:
http://izotope.com/products/audio/media/ozone.html |
EDIT: fail, pa ne koristim ja wmp9 xd, probat cu s winampom
|
Pa i bilo mi je čudno kad imaš Win 7... Javi kak ti se sviđa!
|
evo isprobavam ga na winampu, jbt ova star je vrhunska!
|
program je super međutim ne moze se iz ovih slusalica nikako dobit bass i pritisak koji bi ja volio za slusat dnb. Al to ne znaci da nisam zadovoljan, slusalice su IZUZETNO precizne i imaju jako jako čist zvuk u visokim tonovima i jako širok spektar frekvencija. Pritisak nije jako visok al nema veze, slušalice koje bi zadovoljile moje zahtjeve za bass bi imale totalno mutan gornji spektar.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:03. |