![]() |
Preporuka slusalica za SGS3
Mozete li mi preporuciti neke slusalice za navedeni mob do 300 kn,a da se ne cuju vani kao ove originalne.Hvala
LP |
Sennheiser CX 300-II; ili ako ti se ne daje tolko love, za dosta manje mozes uzet recimo Creative EP-630.
|
za manje novaca, dobijesh puno vishe i budesh siguran da nisu kopija:
MEElectronics M9 Sound-Isolating In-Ear Headphones ili ista stvar s mikrofonom. CX se sa svojim pretjeranim bassom moze samo sakrit ;) |
Ovaj M9 sound nisam probao.. Ali nisu puno novaca i budem si naručio 1par tek da usporedim sa svojima.. inače moja preporuka je beats by dre high resolution.. Debelo broj 1 sluške.. (kvaliteta izrade, super leže u ušima, super izolacija, mekan i brutalan bass, super visoki, nema distorzije.. ocijena čista 10-ka) Cijena 50/60USD na ebay sa mikrofonom bez m. su i jeftinije.. (pričam o orginalu)
|
beats by dre su nekih 130 USD tako da 50USD sa ebay-a nisu sigurno original.
|
Citiraj:
Mozda je kolega ubo polovne:kafa: |
Citiraj:
Senn neka uzme i miran. |
I ja bi jedne sluške sa mikrofonom, ali uz jedan uvjet - moraju imati onu kvačicu/štipaljku (engl. clip) kojom se zakače na odjeću. Popi*dim kada skinem kacigu za vožnju motorom i sluške mi padnu na pod jer nema te j**ene štipaljke. Stari Desire je to imao, a prokleti Samsung štedi na takvim sitnicama.
|
M9-P
|
moze i preporuka nekih obicnih slusalica kao stock apple-ne guralica u uho....?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |