![]() |
ploča podržava max 2gb ram il keks od 2gb?
Radi se o ovoj ploči...
http://www.msi.com/product/mb/K9VGM-V.html#?div=Detail trebalo bi stavit malo više rama u komp da bude dostojan za surfanje, za sad ima 512mb rama (1keks) i sad ne znam dal da kupim keks od 2gb pa da ima sveukupno 2,5gb il 2 od 1gb pa maknem ovaj od 512. |
Otvoriš manual i pročitaš ?
http://www.msi.com/product/mb/K9VGM-V.html#?div=Manual Kombinacije različitih memorija ponekad znaju biti problematične, a koje kombinacije bi trebale raditi piše u manualu. Najpametnije je da postojeći ram samo zamjeniš sa DDR2 800 2Gb. |
ma mora ta ploča podrzavati 2x2gb od kingmaxa sigurno!
|
|
znaci nisu opče testirali sa 2gb modulima?
znaci mora ici 2x1...hm...ja i dalje mislim da tu ide 2x2 bez beda :D domina imas da posudiš od negoda i probaš da li če raditi prije kuplje? jer ako nece,nece ni 2+512 ni samo 2...vec ces morati 2x1 ili 1+512 |
Zašto misliš da ide 2GB keks bez bada? Jesi probao ili?
To je stara ploča sa starim čipsetom i Bog zna kakvim BIOS-om. Stoga ne znam zašto bi trebala podržavat module te gustoće. :) |
imao sličnu, i isto je pisalo max 2gb...al meni je išao kingmax 4gb...
ne zamislivo mi je da am2 ploča sa ddr2 ne prima više od 2gb... molim autora da testira to,jer ja ne mogu vjerovati! :) |
Probao sam 2gb solo i 2gb+512mb i radi.
Ali naišao sam na problem, bilo samo s 512 il 2gb keksom, da mi nekad pri butanju winsi baci bsod, a nekad ne, i tad kad ne baci, sve uredno radi. Tako da je ovaj problem s memom rješen, sad još moram vidjet ćemu ovaj bsod. (a ne stignem vidjet šta piše jer se u trenu pojavi i resetira komp). |
prvo bootaj mem test pa vidi...ali jeaaa radi 2gb :D
|
Misliš na onaj memtest što se odvrti na početku il baš onaj 'memtest' s usb-a da dignem? Joj to nisam radio 100godina :D.
|
onaj boot sa cda,dvda,usba :) pa nemaš šta, skini,snimi,boootaj i čekaj malo....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:28. |