![]() |
Nokia E72 umjesto USB HDSPA sticka...
Kratko i jasno, moze li nokia E72 na kojoj imam podatkovnu tarifu posluzit kao modem za laptop i tako da mogu na net?
Zahvaljujem! :chears: |
može ko i svaki drugi dumb-phone sa kojim možeš imati od 10 minuta do 10 sati komplikacije kako preko blututa spojiti isti kao modem.
|
ma guglo malo, ima tu kojekakvih nebuloza, hot spotova cuda raznih, ja spojim mob plavim zubom, ali neznam na kaj da dialupam? :) SZK se prave blesavi i vele da moram imat usb stick, nabijem ih...
|
upravo to... bluuuutuuuu i dial-upaš se na net.
ne ide jednostavno obično, ali se može podesiti... *99# ti je broj koji modem zove, user/pass prazno. |
je upravo sam tak sad napravio, ali stanga :) skida kune, daklem nista od surfanja :(
|
ma joj tu imaš problema od com portova pa na dalje... meni je sa nokijom najlakše bilo napraviti dial-up vezu koju dižem po potrebi kada je bluutuuu uključen.
remote sim mora biti uključen na mobu. |
|
ili to :D :D
|
ili jednostavno spojiš mob usb-om i preko nokia suita na laptopu se spojiš na internet
|
sve sljaka, ali glupan istekla mi je net opcija na broju s kojeg sam testirao pa je skidalo kune :) ali sve sljakalo odma, plavi zubic i ona opcija *99# u dialupu i to je to :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |