![]()  | 

OCZ CoreXStream 500W – perolaka kategorija 

Domagoj je testirao novo OCZ-ovo 500W napajanje. 
	 | 

Ja sam jucer jednog ubacio u jednu konfiguraciju (i3,4gb,hd7770,1x500gb) i da sam znao ovu opasku za kablove, nebi ga narucio. Stvarno su kratki. 
	Od trenutka kad sam ga izvadio iz kutije i osjetio tezinu, nije mi bas djelovao povjerljivo. Btw, nesto sam preskocio ili cijena ne pise, osim "sasvim pristojnu cijenu" drugo nisam vidio. :)  | 

Citiraj: 

| 

pajdašu isto ugradil dotično napajanje-390kn platil v admu,,komotno drži phenoma x4,450gts,8gb rama,2 optike,hard...voltaže su sasvim stabilne,nema uopče pad napona... 
	za te novce mislim da sasvim ok napajanje!  | 

Citiraj: 

Citiraj: 

BTW s čime su mjereni naponi?  | 

Citiraj: 

| 

Pozdrav svima, meni je pregorilo napajanje, pa danas idem kupit novo i  ovo mi je zapelo za oko, u HGSPOT-u 400kn. Šta vi mislite jel bi bila  dobra na ovu konfiguraciju: Matična Gigabyte GA-M56S-S3, Grafička NVidia  GeForce 9500GT 512mb, 3gb rama, AMD Athlon 64 x2 (ne znam točno kako se  zove jer nemogu nać kutiju, a kao što sam reko napajanje mi ne radi pa  ne mogu ući u komp. znam da ima 3.0ghz i da je dual core), Hard disk  250gb. Ne znam je li vam to dosta podataka. Zanima me ako ne valja ovo  napajanje koje da uzmem, a da mi opet ne pregori, već 2.put mi je  napajanje pregorilo. Imao sam Spire napajanje 500W (opet ne znam koje  točno, jer sam ga bacio, ostao mi je samo ventilator) 
	 | 

Xilence Redwing 420 za manje od 300 kn bi bio i više nego dovoljan. 
	http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Xilence+420  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:22. |