![]() |
Pest Reject - uređaj za odbijanje štetočina
Zamjetila sam u ovaj uređajčić na TV-u što reklamiraju..
kažu: -ultrazvučna i elektromagnetska zaštita -ekološki i siguran za ljude, mačke, pse -neograničen rok trajanja -štiti vaš dom 24 sata na dan 365 dana u godini -ne ometa rad kućanskih aparata Što mislite ima li efekta? Na kojem principu bi to trebalo raditi? Da li je netko ima iskustva jer je to relativno novo.. |
Toliko su gluposti nadrobili da to nisu istine. Da imat češ efekt na potrošnji struje:kafa:
|
ma ako ti ti miševi rade problem, uzmeš mačku, ako kukci onda one mrezice s vanjske strane prozora i mir :)
|
Od ovoga može profitirati samo tumor na mozgu.
Ali fora je ovo što pokriva do 200 m2. Znači ja u stanu od 50 kvadrata ubacim taj vrag u struju i branim od buba još 3 stana oko sebe? :) |
Da, to sam baš mislila, ako je 24h uštekan koliko struje potroši, a i ono.. ako sve štetočine otjera to znači da nema ni paukova, ni muha, komaraca.. baš.. prenaivno sve u svemu..
|
Drugim rijecima, nitko nije probao, ali negativnih komentara koliko zelis. :lol2:
Evo jednog dokaza: http://www.youtube.com/watch?v=PdAsl2MnOso |
zar je itko ista kupio s TV-prodaje, a da je valjalo?
|
ja, set noževa, koji su stvarno odlični. No požalija sam ko nikad, jer sam valjda doša na neku listu pa me sad zovu za svaki kurac.
|
Ima li negdje disassemble tog čuda? Ne bi me čudilo da se u biti sastoji samo od tih LED-ica i noćnog svjetla :D
|
Ne valja provjereno. potjera insekte,skuplja leptire. Imam najezdu leptira jebte ,mogu postat sakupljac osusenih leptira.
|
A piše i da šalje po instalaciji impulse tak da "pokriva" cijelu kuću, a ne samo tam di je zaštekan. Pa ak to radi, to baš nije dobro, mislim ak uopće radi nešto
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:47. |