![]() |
Grid 2
Čudi me da nitko nije spomenuo:
Can't wait... :) |
Citiraj:
Prvi dio mi je bio odlican, igrao sam ga non stop, kad izlazi 2.? :goood: |
Citiraj:
|
Jedva čekam. Volan mi vapi za dobrom utrkom.
|
Citiraj:
:( |
Citiraj:
|
|
Tek na ljeto iduće godine... :(
|
Budemo se načekali još...iako trenutno daleko više čekam project CARS...jedan od brojnih videa na youtube
|
grid2
|
Samo neka bude zabavan kao Grid 1 i to je to, grafiku nemogu usrat..
Drift u Gridu 1 je nesto najbolje ikad ^^ |
Ja se već ponadao da će uskoro izać, a ono tek iduće god :(. Da, samo neka ostane kao i jedinica i bit će super :D
|
Par screenova, koji užasno izgledaju. Nadam se da neće tako igra izgledat :(
|
Pa ne vidim baš što je tu tolko užasno, izgleda sve isto ko u Dirt3-u koji je što se tiče grafike i lijep i solidno optimiziran, a da ne pričam o ovim scenama po noći koje su ranije puštene i izgledaju odlično.
|
Ako bude igrivo i fizika ko Grid 1 i optimizirano i islo glatko ko Dirt 3, neka ostane kako je. Samo da ne budu mjenjali fiziku i totalno unistili onaj fun factor.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bas citam na bug-u da igra nece imat pogled iz kokpita......ovo ce bit poveci fejl.......
inace ; ebem rejs igru u kojoj admin/server nemoze forsat pogled iz kabine za sve |
alen.s pa nije ti ovo simulacija.Odi igrat onaj svoj gtr2.
|
Kakve to veze ima sa kokpitom? Jbs racing igru koja nema pogled iz kokpita, bilo arkada ili simulacija. Ne mora imat bas sve tako detaljno kao kod hc simulacija, ali prisutan bi morao biti.
|
Slazem se. Pogled iz kokpita u racing igri je cisti gust ak je dobro izvedeno. Rade bi da nema pogleda od dozgo kojem je mjestu u arcadama tipa NFS. U ovakvim polu-arkadnim racing igrama kokpit je must have.
|
Citiraj:
I onako je 95% ljudi jedinicu igralo s pogledom iz vana i s tipkovnicom (sto se tiče MP-a) jer je igra jednostavnotako napravljena. Volan i cocpit view je bio više kao feature za SP jer s njim u MP nisi mogao bit konkurentan nikako. btw ovih preostalih 5% ju je igralo s joystickom |
Evo konacno malo i vise detalja o igri, izgleda da ide malo vise na simulaciju nego prije
Sve me nekako strah da nece bit ni blizu 1-ce :( |
Citiraj:
meni je za jedinicu cocpit bio must have.. al nazalost stoji sto kazes i igraq se radi za tih 95% nezahtjevnih gamera.. |
|
Znači isti smjer kao i DiRT serijal, svakim nastavkom sve više arkadniji i prilagođeniji za masu. Nemam ja niti protiv tog smjera ništa samo da bude zabavan i pun sadržaja kao DiRT2 i 3, još da maknu G4WL i da Codemastersi ne budu čkepi opet s hrpom malih DLC-ova koji se plačaju i ja sretan.
|
moram reci da mi ovo dosta lose izgleda sto se tice handlinga i priblizava se nfs serijalu. pass.
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=-Fm89CbB1Cs ak bu to bilo ovak onda se nemamo kaj bunit :D |
Nisu nist pokazali na tom videu, osim filmica kaj ce bit valjda u igri. Nista od gameplaya..
|
mislim da ce bit u najmanju ruku ko jedinica a to ce bit sasvim dovoljno...btw jel funkcionira jos online game na jedinici? vec neko vrijeme se nemogu ulogirat...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:53. |