![]() |
PC mi se pregrijava
Bok svima
kupio sam puno puno jači komp a ong starog sam dao bratu prve 2g radio je savršeno mogao sam igrati igrica i igrica (jedino one stare nisam mogo jer ih ne podržava) i tako mi se grafička počela pregrijavat kada sam igro malo jače igrice skinio sam program koji se zove speacy ili tako nešta vidio sam da malo kasnije su sve stavri u kompjuteru počele se pregrijavati prvo sam ga očistio i mislio da je ventilator kriv ali nije sada nezz dali je moguče da je napajanje možda krivo. molim vas odgovorite! :fala: |
Koja konfiguracija je u pitanju? Ukoliko ne znaš nazovi 060 800 089
|
Piši tako da koristiš interpunkcijske znakove jer je ovo teško čitljivo.
I daj napiši konfiguraciju da se zna jesu li to neke jače komponente od onog starog kompa kojeg si dao bratu. :) Kakva je ventilacija u čitavom kućištu, temp. ambijenta itd.? |
Operating System
MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Quad Q8300 @ 2.50GHz 53 °C Yorkfield 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 401MHz (6-6-6-18) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5QL/EPU (LGA775) 52 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) 1024MB GeForce GTS 250 (Undefined) 59 °C Hard Drives 977GB Western Digital WDC WD10EARS-00Y5B1 ATA Device (SATA) 34 °C Optical Drives TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device Audio High Definition Audio Device evo to su sve konfiguracije ! |
Ajde ti lokalnom majstoru odnesi ili u najblizi servis da ti to rijese.
|
Citiraj:
Ja vidim samo jednu konfiguraciju:D Kao sto nino reče, odnesi ti nekom, nemoj nista ni pokusat popravljat, jer mozes samo jos nesto syebat. |
Ok svejedno hvala na pomoći
nosim ga drugi tjedan pa ču vam javiti situaciju ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:33. |