![]() |
nVidia nešto kuha... ETA 6 dana
http://www.nvidia.com/docs/CP/1/NV_P..._468x60_NV.swf
Banner sa nvidia.com. Let the špekulacije begin :D |
power of 3?wtf???:confused:
tu nes smrdiii:D |
Zaboratite na Gigabyteov Dual SLi i (damn već svi imaju po jednu) dual GPU kartice, dolazi Triple SLi i Six uber GPU kartice :) :D
|
GPU u SLI + proc za fiziku možda?
|
Pa i prije se šuškalo da se sli može bacit i na više od 2 kartice...
al opet, stavljat u komp 3 i više grafičke... ko će to nahranit strujom... čemu to... ne vidim baš smislenog razloga u ovoj sferi računalstva.... |
Prijevod: Donesite bilo koju ati grafu i u zamjenu dobijete nvidiu.
Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated:D |
Ja mislim da ce nV za 6 dana objaviti da je Jelc upiknuo 7800GTX u kantu :)
Vjerovatno će izači 7800GT i neki 7600 model, time will tell... |
Citiraj:
|
[QUOTE]Originally posted by CatKiller
[B]Ja mislim da ce nV za 6 dana objaviti da je Jelc upiknuo 7800GTX u kantu :) :clap: :clap: :clap: ha, ha, fakat..., nekak se često Jelc u zadnje vrijeme mota po nvidija dijelu foruma... |
Eh, od hrpe navudrenih Nvidiaša-tek se rijetki sjete puknut tu na forum ljink za novi BIOS editor, novu verziju nekog tweakera ili za nove drivere.:rolleyes:
Tako da vas sve skupa može biti sram da vam to mora raditi ATI-jevac. I to je to. Forum bi kakti trebao služiti baš za takve stvari. A ako nekog zanima-nema dugo sam baš upiknul jednu Nvidiu. TNT2:D |
kaj si postao nostalgicar:D
|
''you don't use dial-up''
I do:( |
Re: nVidia nešto kuha... ETA 6 dana
Citiraj:
hmm august 11th, toje isti dan kad je quakecon... 7800gtx, 7800gt, 7600gt? |
Mozda napokon izbace driver koji stvarno radi:D
|
: lol2 :
|
Voodoo je mogao raditi u čoporu od 32 GPUa (VSA100) pa ako je nVidia to sve dobila kupnjim 3dfx-a onda bi moglo pisat i 32 :D samo treba kabl direktno na obližnju trafostanicu i suglasnost HEPa :D
|
Malo :confused: ono "The power of 3" eh sad imam jetnu theoriju....
Da to nije nešto u vezi RSX-a i PlayStation trojke.... A možda i je neka shema sa PPU-om, vidiš, nisam ni mislio na to.....nemogu da čekam..... :D |
Ja mislim da će imati 3 GPU-a.
|
Ja mislim da ce joj trebat 3 puta vise struje nego za 7800GTX
:D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma "Power of a $3000" ... :)
|
Citiraj:
|
Čini se da će izać 7800ultra sa 32 cijevi i 7800GT.. tako da će to zajedno sa 7800GTX činiti teh power of three...
čuo na overclockersclub.com |
kako pa ja sam čitao da nVidia čeka odgovor ATIja na 7800GTX!Te da će tek onda izbaciti Ultru...:confused: a kako te kartice idu po redu? GT,GTX,Ultra?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
3 u jedan. Zvučna, grafička i TV kartica :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
70W max... nVidia već dvije generacije radi (minorno) hladnije karte koje usput i troše manje... FX5950U>6800U>7800GTX Malo potraži konkretne brojke na xbitlabs... Evo npr. sa THG |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:51. |