![]() |
Galaxy s plus i more
Ovako na plazi mi je val smocio torbu u kojem je bio galaxy, unutra je bila manja kolicina mora i usla je u mobitel, odmah sam izvadio bateriju a njega stavio na susenje na suncu dvije ure i upalio, ispocetka mi nisu radile donje dvije touch tipke dok memorijsku nekad prepozna a sa simom ima manjih problema, ali touch i sve ostalo radi normalno ko i sto se pali i maloprije sam ga otvorio i vidio da ima po njemu nuutra naslaga soli, otad ga nisam palio i mobitel je pod garancijom ali zanima me ako ga odnesem na ciscenje da li mu ima spasa, jer donje dvije tipke daju slabiji kontakt a memorijsku prepozna, sto mi je ciniti?
|
Operi ga u destiliranoj vodi i kasnije ga dobro posuši u riži ili još bolje onim silikonskim kuglicama za vlagu koje dobije kad kupiš nešto od elektronike, u obući itd. Ako ga furaš na garanciju - nema šanse da ti priznaju kad vide sol ;) Ovako, ako i ne proradi - imaš više šanse da ti na garanciji ne skuže da je bio u vodi. Ali ono, DOBRO ga posuši.
|
Obično na bateriji ili u blizini nje ima naljepnica koja promijeni boju ako dođe u dodir s vodom. Ako je promijenila boju, zaboravi na garanciju.
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1538116 |
Odnio sam ga u samsung servis u splitu gdje su rekli da ce ga ocistit i potrudit dovest u normalno slanje bez da salju u zg jer nebi proslo kod njih tako da svaka cast servisu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:20. |