![]() |
HD Tune Pro 5.00 ne pokazuje podatke na Windows 7
Ne prikazuje mi ništa.:stoopid: Slika govori više od 1000 riječi.
http://desmond.imageshack.us/Himg201...pg&res=landing OS: win7x64 Na XP mi je sve radilo. Isti komp, sve isto. P.S. da malo pojasnim ako bude potrebno. XP je bio instaliran i sve je štimalo, pokazivalo. Nakon instalacije 7x64, mogu koristiti program i na svim ostalim hardovima mi prikaže health (tu i tamo negdje ne prikaže temperaturu). Ali ovaj moj "glavni" neće health. Inače je samo taj disk u kompu, ponekad prištekam neki drugi. Dal ATA, SATA ili USB. Sve ostalo radi ok sem toga sa tim diskom. P.P.S. ista stvar je i sa HDtune koji je na hirensu |
Kod mene ista stvar, u pitanju WD Caviar Black od 500Gb, HDTune u Win7 isto ne pokazuje smart status za taj disk. Pod XP-om sve je u redu..
|
Pa kad koristite "napredni" os :D
|
baci ga u compatibility mod
mozd budala proradi :P |
Ma kakvi, sve to sam isprobao i čačkao po njegovim opcijama, ali ništa.
Jedva čekam vindovs osam! :) |
Meni recimo HDTune 2.54 na istom OS-u uredno radi :D bug ili manjkavost programa možda? Skini 2.55 verziju, vjerujem da će prepoznati disk i SMART parametre.
|
Kod mene niti starije verzije HDTune-a ne očitavaju SMART podatke sa Caviar Blacka na Win7, dok AIDA64, Crystal Disk Info i GSmartControl uredno rade..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44. |