![]() |
pomoc! nvidia 6600 vs ati 9600pro
Vjecna dvojba.Trazim savjet za koju se odluciti. nvidia 6600 ili ati 9600 pro
|
Možda ti ovo pomogne
http://graphics.tomshardware.com/gra...705/index.html |
uzmi si ti 6600, naprednija je od 9600, a kloka se i moš ju modat
|
ma definitivno 6600... nema dileme stvarno... 9600 je stara generacija i njezino vrijeme prolazi( ako već nije i prošlo)
|
Mogao si bar napisati za kaj koristis komp.
ali 6600 sigurno ako se mislis igrati . |
Citiraj:
|
6600 obavezno, 4 pajpa više ako se ne varam PUNO znače na performansama, komentari tipa zastarjela nemaju nikakvu osnovu i ne pružaju informaciju, iam sad kartica novije strukture a opet slabijih od 9600pro
|
Ako komp ne koristis za igre onda je 6600 ili 9600 pro/xt bacanje love . onda se uzima lartica za 300kn i imas osmjeh od uha do uha.
|
ak je za igre 8 pajpi je sad trenutno minimum.
|
Zasto 8 , mojih 4 rade cisto ok koliko mi treba .
|
Da radi na 4 pajpe, ali kako.....................640x480max
Po toj logici mu grafička ni ne treba. može iskoristiti onu na matičnoj ako ju ima.......ma netreba mu ni kompjuter ima papira za pisanje i digitron za računanje |
U ovom slučaju 6600 svakako...
|
Citiraj:
|
Već je bilo govora da bf2 ovisi prvo o memoriji a tek onda o grafici. Ipak ga je napravio ea. Fear koj izlazi za par mjeseci radi čak i na gf4mx tak da je sve moguće sam treba volje i znanja. Naravno da je sad 4pipe na izmaku al još uvijek mogu dobro potegnu.
E da kupi 6600 ili još bolje 9800pro. |
pa poznato je da battlefield 1 ili 2 najviše ovise o ram-u ali za velike datalje treba jača grafa gle ovu moju i na to dodaj još 4 pajpe više (bila bi mrcina)!!!!:D
|
6600 bez a al bolje onda 6600GT
|
Citiraj:
|
zar ne misliš je lova u pitanju???:clap:
|
nisu svi manijaci za igre , pa zato i grafa ne treba biti ne znam kakva . meni na mom cudu radi football manager , kaj je najbitnije , gta sa na 1024x768 nesto medium nesto high , i valjda ce i call of duty 2 moci prozvakati - ako ne tek onda nekaj novo.
|
Citiraj:
isto ko moja... šmrc...:( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:04. |