PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Rome: Total War 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=235132)

panda505 02.07.2012. 19:03

Rome: Total War 2

Citiraj:

Potvrdivši pritom glasinu o kojoj smo vas obavijestili prošli tjedan, izdavač Sega i razvojni tim The Creative Assembly podigli su zastor i službeno otkrili Total War: Rome 2.

U razvoju ekskluzivno za PC platformu, ovaj nastavak na jednu od najboljih i najopširnijih strateških igara unazad prošlih nekoliko godina, izaći će tijekom 2013. godine. Precizniji datum od toga nije specificiran, ali Eurogamer je izjvestio kako im je na nedavnom preview eventu rečeno da se izlazak očekuje drugom polovicom sljedeće godine.

Kreativni direktor igre Mike Simpson, izjavio je: "Od ogromnog dosega sandbox kampanje do ljudske drame na razini jednog vojnika na bojištu, ciljamo na besprimjernu razinu detalja i veličine". Postići će to najvećim budžetom koji su ikada imali na raspolaganju, tvrde developeri.

Total War serijal ovim će se nastavkom vratiti na stvaranje ogromnih carstva s dosad najopširnijom kampanjom na poteze te najvećim, "filmskim" bitkama u realnom vremenu. No bitan faktor cijelog doživljaja biti će osobne priče, obiteljske dileme i političke zavrzlame isprepletene kroz kampanju, a u sklopu kojih će igrač morati donositi bitne odluke. Upravo takve političke zavrzlame, sudbije pojedinih vojnika i obiteljske dileme prikazuje upravo izdani live action trailer za igru. Isti usput zorno demonstrira kako se nisu šalili kad su rekli "najveći budžet ikad".
Izvor : HCL.hr

Samo ću reć : NAPOKON!

i FUCK YES! :D :chears:

kasper_sky 02.07.2012. 22:16

suza suzu goni :D

Hellhound 02.07.2012. 22:20

Tako mi Jupitera...sto je ovo.:care:
Opet bude Ave Cezare! i Kill those stinking Gauls!:macevanje:

gmax 02.07.2012. 22:56

Ja se veselim Europa Barbarorum modu za Rome 2. :D

panda505 02.07.2012. 23:07

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2194242)
suza suzu goni :D

Citiraj:

Autor Hellhound (Post 2194246)
Tako mi Jupitera...sto je ovo.:care:
Opet bude Ave Cezare! i Kill those stinking Gauls!:macevanje:

Slažem se u svakom slučaju, igram svako malo ovaj prvi :D

Igram igram, dojadi mi, pa onda neko vrijeme ništ od toga, i onda opet igram :D

kasper_sky 03.07.2012. 01:04

isto tak i ja izmuzem sve moguće scenarije i akcije

gmax 03.07.2012. 11:08

Vidim da ekipa iz Creative Assemblyja veli kak ce Rome 2 donijeti najopširniju kampanju dosad. Uff... Empire koji je isto tako pompozno najavljivan, nikad nije pokrpan do kraja. Ajde, stvar su malo popravili s Napoleonom. Da bi onda na Shogunu 2, dokazali da definitivno ne uce na vlastitim greskama i opet su maestralno zasrali.

Koliko god se veselio Rome dvojci, od Empire-a su postali ekstra slampavi i njihove igre su postale sinonim za bofl proizvod koji postaje igriv tek nakon 6 mjeseci. Ali ajde uvijek ostaje nada. :D

Mr.Ex.President 03.07.2012. 15:57

Baš to, zadnje šta je valjalo je MTW2.
MTW, Rome, MTW2 su se igrali mjesecima, Empire se odigra čisto tradicije radi, Napolena mi isto nije sjeo, iako je u odnosu na Empire donio revoluciju samo u pogledu toga da je radio. Samo ne znan, barut, puške, mušketiri, nije mi to to nekako.
Shogunu 2 san deinstalira nakon 25 minuta, em je fail sličan Empire, em me Japan baš ne zanima kao razdobolje. originalni Shogun se igrao mjesecima, ali tad je bio jako malen izbor igara, a i imalo se slobodnog vremena na bacanje. Ta igra tada, je meni osobno unijela revoluciju u PC igranje, oliti PC strategije.

Inače ovaj trailer pari da je za kakvu holivud seriju, a ne PC igru:D

swordfish 10.07.2012. 09:17

meni je Empire zakon, imam Rome i MTW ali me nisu mogli toliko zadrzati kao Empire.. napoleona i shogun 2 nisam jos stigao nabaviti (japan me ne zanima ali napoleon da). rome 2, jedva cekam, meni skroz zanimljivo razdoblje

Drvoje 11.07.2012. 10:04

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2194690)
Inače ovaj trailer pari da je za kakvu holivud seriju, a ne PC igru:D

Spartacus :D

Meni je prvi Rome uvik instaliran na kompu, trenutno čak i platinum mode. Čisto sumnjam da će nastavak bit toliko dobar/uspješan sudeći po njihovim zadnjim proizvodima.
Shogun 2 i Empire su mi bili ok i to je to (Napoleona sam brzo deinstalira).

blava 26.09.2012. 18:25

Drugacije je ime,sad ne znam da li se odnosi na ovu igru,no evo :)

vahha 19.10.2012. 15:09

http://uk.gamespot.com/total-war-rom...me-ii-6398557/

Drama!:care:

panda505 19.10.2012. 19:39

Stari mooooj! http://forum.pcekspert.com/images/smilies/care.gif

Sad mi je tek drago što zadnjih par dana prašim prvi dio :D :D

panda505 18.01.2013. 14:31

mamutarka 24.04.2013. 15:57

10minutni gameplay

Deathwish 26.04.2013. 08:32

why the fuck berserkeri imaju stitove XD
Prije su imali toljage/sjekire/maceve mislim defenzivni berserkeri wtf

kasper_sky 26.04.2013. 11:51

kaj je to bitno :D. jesi vidio animacije i kamere ;)

Deathwish 26.04.2013. 14:40

Jesam

još čistim monitor :D

Drvoje 11.06.2013. 01:05

Hm 500-tinjak različitih jedinica, 117 frakcija, 183 pokrajine/regije - mmmm slina mi curi :D
Izvor

kasper_sky 11.06.2013. 01:37

znaći kao shogun 2.
puno mali provincija u kojima čuče frakcije koje će izkoćit i počet se širit ako nastane pobuna ili je njihovo vrijeme po datumu i godini.
uglavnom fak yea :goood:

Drvoje 11.06.2013. 08:32

Samo da ne bude onaj sistem ka u Shogunu 2, čim osvojiš "Či-eng-Či-ćen" provinciju s kojom tada držiš 50% "teritorijuma" nayebo si ko žuti :D

Svi se odjednom uzvrpolje, prekinu dobre "odnošaje" s tvojom frakcijom, međusobno se izmire i udruže, te naravno svi zajedno krenu protiv tebe.

Budući da sam igra na very hard, ovu pojavu sam moga izbjeć jedino kad bi drža samo livu ili desnu stranu otoka, kad sam bija neka frakcija u sredini otoka pregazilo me ko plitkog potoka - haiku off :p

rock00 11.06.2013. 14:15

Kupio novu masinu samo radi ovog :)

Drvoje 11.06.2013. 15:56

Kad odigraš/dosadi ti igra, javi se na PM, ako ti bude smeta taj tvoj hardveraj, mogući sam kupac :D

Hellhound 13.06.2013. 04:10

Nevjerujem da ce bit iz soguna realm divide jer je to povjesno uzeto da je frakcijama odgovarao zastoj jer je stari shogun bio slabio a frakcije jacale.
Novi sogun bi opet bio jak i ostali bi ga morali postovat a ne biti svoje male kraljevine.
Zato i ima po onom vicu kad se neki pokusa izdic ostali ga povuku nazad s njima.

U romu su druge kulture i mentaliteti nisu jedna homogena ko japan.

ALi ako se bas zamisle mogu napravit da kao rimska frakcija kako jacas ostale rimske budu ljubomorne i to pa ti podmecu atentate i te fore.

Nesvida mi se sto su usvojili praksu izdavanja dlc-a na traci s frakcijama i jos nekim glupostima
Poslije medivala 2 su to poceli.
Sparta dlc a ne core wtf ono sparta....grci sta vam je bogte
Rome 1 je imao pregrst frakcija grckih,istocnih, rimskih,barbarskih u coreu a onda jos posebno dodao 'shitload' barbarskih u expanziji
A sad ces u Rome 2 dobit u coreu rim i neki utjesni paket....lose,lose

potemkin.hr 13.06.2013. 08:26

Citiraj:

Autor Hellhound (Post 2414049)
Nesvida mi se sto su usvojili praksu izdavanja dlc-a na traci s frakcijama i jos nekim glupostima
Poslije medivala 2 su to poceli.
Sparta dlc a ne core wtf ono sparta....grci sta vam je bogte
Rome 1 je imao pregrst frakcija grckih,istocnih, rimskih,barbarskih u coreu a onda jos posebno dodao 'shitload' barbarskih u expanziji
A sad ces u Rome 2 dobit u coreu rim i neki utjesni paket....lose,lose

Preorderao stvar sa frendom preko g2playa, sad se čeka release, a u međuvremenu nabacimo koju coop kampanju Shoguna 2.
Ako će štancati DLCove (a vjerojatno hoće, kad je dobar izvor dodatne zarade) uzet ćemo ih dok će biti jeftini ko kikiriki, a do onda igramo sa core narodima.
Najveća dilema nam je dal početi sa grcima (atena + sparta) ili rimskim familijama (Ave!) :D

panda505 28.06.2013. 14:51

Citiraj:

• Minimum:
    • Processor:2 GHz Intel Dual Core processor / 2.6 GHz Intel Single Core processor
    • Memory: 2GB RAM
    • Graphics:512 MB DirectX 9.0c compatible card (shader model 3, vertex texture fetch support).
    • DirectX®:9.0c
    • Hard Drive: 35 GB HD space
    • Screen Resolution: 1024x768

• Recommended:
    • Processor:2nd Generation Intel Core i5 processor (or greater)
    • Memory: 4GB RAM
    • Graphics:1024 MB DirectX 11 compatible graphics card.
    • DirectX®:11
    • Hard Drive:35 GB HD space
    • Screen Resolution: 1920x1080

http://wiki.totalwar.com/w/Rome_II_Recommended_Specs

kasper_sky 15.07.2013. 10:13

http://maps.totalwar.com/

Hellhound 17.07.2013. 18:01

Hm izgleda da Rome 2 pa cak is s preorder fakcijama ima za igrat fakcija ko Vanilla Shogun 2. A jedno je samo Japan a drugo Europa,vrh Afrike,Bliski Istok,Mala Azija...:kafa:
Bit ce Rome dobar samo skrtare na fakcijama i to ce stampat u dlcovima:nono:

gmax 17.07.2013. 18:51

Jedna stvar u kojoj CA nije podbacio od Empire na ovamo je definitivno stancanje DLC-a. Na tom polju su al pari Activision-u i Electronic Arts-u.

WOTekspert 22.07.2013. 17:42

Slazem se, zbog toga cu ih piratizirat, a igru mozda kupim kad izbace gold verziju. To je moj odgovor na dlc politiku.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:36.