![]() |
Prijedlog hlađenja s prenosivm hladnjakom....
došo sam do neke ideje....znate oni prijenosni hladnjaci za auto koji rade na 12 v?! e pa Tu u rijeci u kauflandu prodaju takve za 333kn....zanima me kak bi to hladilo kučište.....? bilo bi jako hladnoi unutra:D ...ovih dana budem kupuio taj hladnjak pa ga budem ugradio u komp! samo me malo brine kondenzacija....
brijem da će moji tualatin do 1912 mhz ubrzo=):clap: :fuming: :beer: |
samo kako ces rijesiti protok zraka ? ili sto sve ce biti zatvoreno ?
onda mislim da ce se kondenzirati i vrlo brzo gecrknuti :rolleyes: |
Šta će mu zrak iz vana ako je unutra 5 C.....đabe bi se grijalo... :)
Nego....ljepo ti njega sastavi, sve spoji, zatvori i onda upali, i kad je upaljen nemoj više otvarat..... Ja preporučujem da CD-Drivovi budu vani, a da I/O panel ploče ne stavljaš ko na normalnom kućištu, već da samo rupe za kablove napraviš, i kad ih provučeš ljepo silikonom izoliraš.... Jel bi friđ mogo napajat s napajanjem kompa, jer, samo bi konektor moro mjenjat, 12 V je 12 V..... :D |
a kolko struje troši ta hladnjak? i definitivno ćeš imat ogromnih problema sa kondenzatom...
|
praktički ja to moram hermetički zatvorit:D
|
nisam bas siguran da bu to klapalo, koliko sam vidio ti hladnjaci rade pomocu pelta 50-60w .
premalo :( |
Citiraj:
|
Zaboravite tu ideju sa hladjenjem pomoću tog frižidera, premale je snage njegov hladnjak da bi u njega stavio računalo koje ima disipaciju topline od barem 200W , za 15-20 min će sve otić u qrac.
|
uf, uf, malo me strah toga.
|
ajajaajaj! šta da radim?:D :fuming: :clap:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |