![]() |
(riješeno) PC se resetira dok je u idleu
Pozdrav ekipa...
U zadnje vrime mi se cesto dogada da mi se komp restarta ali samo dok je idle. znaci dok nista ne radim na njemu. Proba san pogasit sve background programe (av, dropbox, torrent itd) ali ne pomaze. Nikad se nece resetirat dok npr surfam ili igram igre. Ali cim ga ostavim nekih pola sata resetira se. Power settings su na performance(Nista se ne gasi). Standby, screensaver i sva ostala sranja su pogasena tako da stavno neman pojma do cega bi moglo bit. Ponavaljam , mogu igrat par sati bez greske al cim ga ostavim ode u neku stvar...stoga pretpostavljam da nije do komponenti. Temperature cpu-a i graficke su ok. Pa imate li kakav savjet sta da proban a da ne rusim windowse:fala: |
A gle iz ovoga je teško reć al ja bi reko da neki driveri ne valjaju, probaj skinut "SlimDrivers" pa pogledaj šta će ti on reć
Naravno nadam se da nisi pod powersetings namjestio da ide u mirovanje nakon pola sata |
Evo stavija san nove drivere za sve sta je moglo...pobrisa hrpu programa sta ne koristim cesto i za sada se nije restarta vec skoro dva dana. Namjerno ga nikako nisan gasija tako da je valjda rijeseno.:chears: Valjda nece opet poludit za koji dan :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:42. |