![]() |
Desna tipka miša škripi. Moguća reklamacija?
14.05. kupio M8000X. Evo prije par dana se počeo javljati neki čudan škriputav iritantan zvuk kad stišćem desnu tipku. Poludim dok igram Diablo....
Mogu li radi toga tražiti reklamaciju? |
Citiraj:
Sretno sa zamjenom ako ti uspije. |
Probaj provuć malo papira oko tipke, meni je FireGlider grebao stalno pa sam novčanicu od 10kn gurao okolo dok nije prestalo. Možda i kod tebe pomogne. :D
|
ako ne onda probaj sa 500kn :D
meni jedan isto škripao dok se nije razradio malo :S ko ce ga znati |
|
|
Ne vidim cemu kupujete te skupe miševe od takvih proizvođaca...
Za te pare si imao puno kvalitetnijih miševa ( Razer, Logitech) ( Možda sam to samo ja ) Koristim Logitech miševe preko 7 godina i s nijednim nikakvih problema. |
Ma ovaj je bio na review-u ovdje i nahvalili su ga. I stvarno je ok miš ako izuzmemo ovo škripanje. Inače snimio sam i uploadao na YT, budem mailo Gigabyte da vidim kaj oni vele o tome.
http://www.youtube.com/watch?v=9gjCN...ature=youtu.be |
Nekako sumnjam da ce pokusaj reklamacije proci, ali nista ne gubis ako probas.
Citiraj:
Kad smo vec kod skripanja Razer Salmosi je trebalo i po par mjeseci da prestane skripati/cviliti. Citiraj:
Recenzenti po raznim portalima najcesce ne znaju kako recenzirati gamerske miseve pa se onda "recenzija" svede na prepisivanje podataka iz proizvodjacevog press materijala. Citiraj:
|
Citiraj:
Moje "životno iskustvo" je da osim Logija ništa drugo ne dolazi u obzir (samo za glodavce pričam), sad sam na razer copperheadu i desni klik škripi (valjda od drugog dana) i nije ujednačen (ovisi di ga klikneš tak se ponaša), inače sve pet (svjetli u mraku, ima sexy laser i hardverski bafer za profile, uglavnom gomilu nepotrebnih sitnica). gledaj si g9 ili g500 (i varijacije na temu istih, 700 itd...) ostalo je bačen novac :no2drug: |
Meni je Razerov Diamondback poceo skripat nakon par dana sto sam ga kupio. Isto kad sam stiskao desnu tipku. Oso u links i dobio novi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E riješio problem uglavnom s jednom kapljicom
http://images03.olx.com.my/ui/2/15/86/18560986_1.jpg |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:12. |