![]() |
Kako se neprimjetno spojiti na nečiji komp
Dakle, trebao bi se spojiti na jedno računalo koje je u Zagrebu u jednom firmi, al ne primjetno, znači da mogu pratiti kaj se po desktopu događa, a da ovaj ne skuži. Mogu to preko otvaranja porta pa preko dyndns-a ili nekako drugačije?
|
A to što namjeravaš je legalno ili? :D
|
Citiraj:
|
To što želiš je ilegalno i kao takvo nema mjesta na ovom forumu.
EDIT: Ako je naredba onda se mora :) Kada kolegice nema na poslu instaliraj VNC ili Team Viewer i poigraj se sa postavkama. Ako nemaš fizički pristup računalu onda moraš biti haker :D Ako su računala na domeni onda bi možda i mogao sa Remote Desktopom. |
Citiraj:
|
Prvo probaj team viewer. To ti je najbrže.
|
Citiraj:
|
Ako je W7 onda možeš ukloniti ikonicu da je ne prikazuje uopće.
Ili probaj ovo: http://www.ehow.com/how_6470902_use-...alth-mode.html Ali pazi da ćeš sa RealVNC-om morati podešavati firewall i port forward. |
Citiraj:
|
Ne, u postavkama tray-a. Klikni na trokutić i onda na "Customize..." S lijeve strane nađi TV i desno odaberi "Hide icon and notification".
|
Trebal bi ga staviti u start up? ili se automatski pokreće kod paljenja?
|
Trabao bi se automatski pokretati, imaš u opcijama negdje. Restartaj i vidi kako radi. Samo moraš podesiti i user i pass da se možeš logirati daljinski bez da ti netko pročita onaj broj.
|
Citiraj:
|
Uđeš u TeamViewer i u postavkama podesiš da se starta s pokretanjem Windowsa. Podesi stalni ID i lozinku i zapiši ID koji ti izbaci. Pogledaj ima li još neka opcija oko obavijesti (notification).
|
Citiraj:
Extras -> Options -> Advanced -> Show Advanced -> Advanced settings for connections to this computer -> kvačica na Auto hide TeamV panel |
I dalje se pojavljuje kod spajanja..
|
E onda ne znam, probaj guglati ili prijeđi na neki drugi program kao npr. RealVNC (koji nije besplatan).
|
Citiraj:
|
Pokušavam otvoriti port..da vidim kak bi to funkcioniralo..al naravno sve me hebe...win7..firewall je isključen, dyndns adresa napravljena, port otvoren na 3389 foward na ip adresu računala..
|
Pazi na koji port forwardaš na računalu. Pogledaj u postavkama RealVNC-a ili što god si stavio na kojem portu radi pa onda tako postavi.
|
Citiraj:
|
Znači ovako ide:
WAN_IP:WAN_PORT -> LAN_IP:LAN_PORT Tebi je pretpostavljam WAN_PORT 3389, e sada moraš uzeti neki LAN_PORT ali pazi da na njemu program radi. Pogledaj prvo u postavkama programa na kojem portu radi. |
ako neide nikak namjesti "recording Desktopa" ili kao sto je vec receno KeyLogger
|
Citiraj:
|
"Naravno da ce tvoji nadlezni, ako nema pisanog traga o tome sto bi ti tocno trebao raditi, poslije oprati ruke i sve svaliti na tebe"
Ovog se jako čuvaj. |
Citiraj:
Nepoznavanje zakona ne opravdava. (Ignorantia legis non excusat ) Pa ti vidi. |
Mislim da je sad jasno tko je bila ta kolegica :D
|
Citiraj:
inače mislim da je to protuzakonito te to ne bi smjeli raditi. u protivnom Vam može doći lijepa tužba... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:42. |