![]() |
Bungee!!!
Jučer bio na bungee-ju na Šibenskom mostu..
Strava... Ko prolazi onuda mora obavezno probat. 190kn skok 50kn DVD (ko želi) Bojim se visine (ustvari strah od udaraca o tlo :D ) i ipak sam skočio. Nemam riječi na osjećaj kada padate sa 40metarskog mosta i bungee vas zaustavi na oko 5m od mora i katapultira nazad do skoro 3m od mosta i onda opet prema dole.... JUHU!!! |
... a sada Paragalding :D ... to tako ide ... Rafting - Bungee - Paraglading - kavica sa sv. Petrom :D
|
Citiraj:
|
Odavno zhelim skakat Bugee....ali me bilo strah...a i jos uvijek me strah...al skakat to i skakat it aviona sa padobranom mi je velika zelja :) ...
|
Citiraj:
|
to mi tu 4 km od kuce i jos nisam isao probati..nekako me strah da cu nogama lupit gore prema mostu kad ide..
ne bojim se dole u more udarit ;) al kad se bacim..uzimam dvd..i sigurno cu se bacit kao ptica onak ;) |
Ja bi bungie al nemam para,jeli neko voljan da mi plati u novalji
|
Citiraj:
Na DVDu se lijepo vidi da ima puno mjesta... |
SVAKE godine se zajebem i odem prije nego sto je moguce skakati sa bungeem :D
uglavnom reko sam to cu probati makar vecerao sa sv petrom :) |
gledao sam na TV-u kak je neki lik u bijeloj majici skakao, pa mu odjednom majica postala smeđa:D
il kada je jedan malo zaronio u vodu:D |
Citiraj:
Probao sam sve osim skakanja sa padobranom ;) Za padobran je trebalo proci previse sati priprema (razumljivo) pa sam to ostavio za neko strpljivije vrijeme. Mada ima ljudi koji to rade sa znanjem i minimizirat ce pogibelj po sebe maksimalno koliko je moguce i kvalitetno obucavaju druge, ...od svih tih letackih igrarija Paraglajdanje je najveca "pozivnica" za drugi svijet. Poznanik koji 20-tak godina obucava letenje zmajem (recentnije i sa motornim) preletio je sve novine koje su tokom godina stizale u svijet letenja i Paraglajdanje je nazvao naj pogibeljnijom disciplinom. Citiram sto on kaze : "Paraglide je zapravo leteca salaveta koja kad se "ufrkne" postaje maramica za brisati suze na sprovodu" Kad se to desi vise nema pomoci, a desava se. Zato su zmajevi odlicna stvar i daleko dinamicnije letenje od glajdanja, nemoze se uopce usporediti a sigurnost neusporediva. Bungree danas bar civilizirano skacu na vodene povrsine pa je bar psiholoski ugodnije a ja se sad sa uzasom sjecam kad smo u DE bungđali na cisti beton. Vulgaris dizalica i skaci. Dobro, bio je kakti neki zracni jastuk ali puno bi amortizirao pa su ga jos i micali za dostojniji adrenalin. Proslu godinu slucajno sam saznao za jednu novinu i pitao ga sto misli o tome i sad bas pokusava to ovdje dobiti za HR : Zorbing |
Citiraj:
... to bi se dobro moglo iskoristiti tu po našim zagorskim bregima :D |
Koga je strah skakati sa Sibenskog mosta, ima u Solarisu bungee, tj, nesto slicno bungee-u.......ja sam ga spajao, sigurno je :D
|
Citiraj:
al cist za info idem rade na sibenski:o :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Di je taj Solaris???
|
Citiraj:
|
ja sam htio skakat na ekskurziji, al raska nije dala :D
a od onda nisam bio na šibenskom, iako samo čekam taj dan kad ću stat na ogradu... malo sam adrenalin freak, šta da kažem :D |
malo?hehe:D
same here:beer: |
Citiraj:
da i ja sam ih vidio....crvene su bile :D |
Citiraj:
:smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prolazio sam prosli tjedan pored mosta, i gledo nekog tipa sta skace. Ja bi probao al kad sam vidio tog decka malo mi je stala knedla u grlu. A onaj stricek sta ide i oko mosta i pazi da niko ne skoci je totalno smijesan. Htjeli smo se slikat pored skakaone i potjero nas je.
|
Citiraj:
|
Meni je žao kaj na Zrću nisam išao.
Tamo skačeš sa građevinske dizalice :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Lako moguće kad bi ti skakao:D:D:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:44. |