![]() |
(riješeno) Nakon prvog ispisa na HP Color LaserJet CP1215 ne mogu više printati
pozdrav, ne znam da li je u pravoj sekciji, ali mislim da ovo spada pod software problem..
stvar je sljedeca.. imam navedeni printer koji je spojen usb kabelom na racunalo koje se nalazi u domeni. pored tog racunala je jos jedno koje je takoder u domeni i isto printa na navedeni printer preko prvog racunala. kad se ujutro upale racunala, prvi ispis sa bilo kojeg od ta dva ide normalno, ali ostane u spooleru neki print job kojeg ne mogu izbrisati. u statusu tog print joba pise "deleting-printing-printed" i ne moze se nista s njim. nakon toga printati mogu jedino nakon sto zaustavim print spooler service, izbrisem sve iz printers foldera koji se nalazi u system32 folderu, i ponovo pokrenem print spooler service. ili ako u meduvremenu posaljem jos nesto na ispis, ako restartam racunalo na koje je spojen printer, onda ce mi isprintati sve, ali onaj prvi print job ce i dalje biti zaglavaljen, sve dok ne napravim proceduru ciscenja print spoolera... ubija me u pojam, nemam vise nikakve ideje kako bih to rijesio. hvala unaprijed |
jesi li siguran da je u domeni sve dobro podeseno kod sheranja tog printera? Jer sumnjam da je to do samog printera.
A opet, ludi hp i njihovi driveri, sve je moguce. |
sorry sto kasnim. uglavnom je rijeseno. spojio printer na susjedni komp i radi sve :)
|
Vidim "riješeno", htio dodati da je sigurno nešto sprčkano u winsima gdje je bio spojen.
Inaće čuvaj taj 1215 jer novi 7000 niš ne valja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:21. |