![]() |
Memorijalni model iz LIAN LI tvrtke
Ajme, ovo bi trebalo vidjeti u živo...
|
meni to izgleda tako gadno da su to drame ....
ukratko koda si govno postavio uspravno. jos si samo mogu zamisliti koliko bi cjena trebala biti ..... |
Meni ludo izgleda. Sam bi bočnu stranicu zamijenio ravnom, ti valovi me iritiraju.
Cijena? Sigurno ne manje od 3-4k kn:gringo: |
još bubneš pol milje za b&w nautiluse i imaš sve u kompletu :)
|
Re: Memorijalni model iz LIAN LI tvrtke
Citiraj:
jel bi tu trebala bit neka slika...zašto ju ja nevidim?? Jel to neki Operin hir...opet:confused: |
|
U kvalitetu ne sumnjam, ali ne sviđa mi se baš previše sam izgled. Malo je neobičan u odnosu na klasična kučišta.
|
ma ni meni se baš ne sviđa....a tek što bi moj stari reko da vidi to kućište...njemu pojam PC kućište znači doslovno KUTIJA s power/reset tipkama...doživio šok kad sam mu donio Sopranoa:D
|
Citiraj:
ahaaa..na newsima...pa kučište je baš zakon...Opera je zakon:) |
Citiraj:
dizajna. Doduse kad vec imaju repliku G5 kucista zasto stati u samo jednoj domeni, barem su svestranih interesa a imitacija je najveci kompliment. |
mogli su oni i ciljati repliku nekog prosječnog kefa, ovako imaju mali krug potencijalnih kupaca :D
|
EH PA ZATO NISMO SVI ISTI,KUPUJU ONI KOJIMA SE SVIĐA(A I JA BI RADO MALO NEOBIČNOG!!)
|
Caps Lock isključi :D
Nego, kućište je.....blah.....ružno, nebi s time na LAN otišo.....ko prometna nesreća je....tregedija.....nije ljepo gledat u njega a ni nemožeš ne gledat.....nešto tako se neviđa svaki dan....katastropha....no to je samo moje mišljenje... |
http://img135.imageshack.us/img135/6...high8009rz.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/1...high8006kq.jpg meni je ovo ipak klasičnije i bolje iz ponude dotičnog LianLia ... dobiješ stol sa kućištem :D cijena prava sitnica 3.000,00 ali ne kuna ili dolara ili eura već funti :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Reuma...:D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:08. |