![]() |
uTorrent poludio
Problem se dogadja kad uploadam da mi download smanji na 10-20kb , cim ja smanjim da nemoze uploadat brzinu skidanja poveca na maksimum :S
Nedavno sam re-instalirao windows radi promjene hardvera pa sam instalirao ovu zadju verziju a inace sam koristio 2.2.1 i nisam imao tih problema. pa eto ako netko zna kako rjesit taj problem na trojci ili da ima neki backup da mi zapamti sve torrente jer seed-am jedno 50ak torrenta a neda mi se sve ponovno ucitavat znaci da mi se sve backupira i zapamti di je sta skinuto? Hvala unaprijed ispricavam se ako je tema vec postavljena ali hitno mi je i nemam vremena trazit... |
Malo mi te je teško pohvatati, ali normalno je da na ADSLu kod maksimalnog uploada, download pada. Stoga ograniči upload na nekih 50-75%. Kod mene je max upload 45KB/s, ja ga držim na 20-25KB/s ograničenog.
|
Citiraj:
edit:evo vratio sam utorrent 2.2.1 ali dogadja se isto,nekontam zasto neskida kad uploadam... |
Poigraj se sa:
Number of connections Global maximum number of connections: 300/500/1000 Maximum number of connections peers per torrent: 50/100/300-500-1000 Number of upload slots per torrent: 2/2/2-8 Meni je trenutno na 1000/1000/2, ponekad promjenim na 300/80/2 ili 500/100/2 |
budem pokusao,doma imam i laptop koji se spaja na istu mrezu i na njemu nema takvih problema,budem bas pogledao sutra da li su postavke indenticne te se probati malo poigrati s time ma da sumnjam da cu sta postic.
|
Sad sam se sjetio da se to taman pocelo dogadjat kad sam presao sa d-link dwa123 na airlive 1600,mozda to nema veze ali sad me to jedino kopka kad drugo racunalo na istoj mrezi radi potpuno drugacije tj. normalno :S
drivere sam normalno instalirao i nisam mjenjao nista u postavkama kartice |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:06. |