![]() |
QNAP TS-879U-RP NAS - ni da, ni ne
Bruno je testirao QNAP-ov SMB NAS.
|
Citiraj:
Malo je pretenciozno reći da QNAP gađa enterprise segment. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hmm, valjda nisam pazljivo citao ali mi se cini da pise da uredjaj nema hardwerski RAID kontroler ? Mora da sam jos pospan i nisam to dobro shavtio jer kolko vidim kosta preko 36 000 kn ??
BTW zanimljivo test, svaka cast da razbijemo malo monotoniju pa nisu stalno gamerske graficke i overclock :) :). |
Citiraj:
Pospan si :D |
znaci mdctl, ipak sam se razbudio :D.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
tu i tamo se nadje koji pacijent :no2drug::D |
Citiraj:
|
Koliko vidim iz pruženih opcija i pripadajućeg HW-a sasvim solidan uređajčić.
Uz eventualnu implementaciju briđanja E portova i pošten RoC, ovo bi postala vrlo ozbiljna igračka i za neke druge namjene. Cijena jest diskutabilna, s obzirom na razred koji cilja (SOHO), ali na kraju krajeva niti drugi ozbiljni igrači u ovom segmentu ne daju ovakve stvari u bescijenje pa na kraju zaključak vrlo lako ispadne dvosjekli mač. Također, šteta bi bilo da se ovaj segment HW-a (u budućnosti) dodatno ne aktivira na PCE (koliko je to moguće naravno) ... vjerujem da bi u tom slučaju zalutao daleko veći broj ozbiljnije publike u ove virtualne krajeve. |
da, u biti i nije toliko egzotična tema za PCE, vjerujem da bi se skupilo ponešto zainteresiranih za ovakvu materiju. Pa bilo to i rekreacije radi ;)
|
Citiraj:
|
kad bi se uzimao hardver i gradili odnosi s distributerima, možda bih i ponovo znao o nečemu pisat...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se da ce biti vise ovakvih testova koji opravdavaju ono "ekspert" u naslovu sajta. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:57. |