![]() |
Zast???
Kad ovog celera iz siga clockam na 3.5GHz, sve je stabilno.Kad ugasim komp i nakon nekog vremena ga idem upalit upale se kuleri i sve ostalo, al samo na sek-dve i onda se sam ugasi.Kad se to dogodi moram clear coms da bo radio.
ako neko može objasnit ili pomoć...:beer: |
Napajanje je koje? Probaj flashat bios.
|
mozda preveliki oc ? kako je postelana mema ?
|
jesi proba prime ili s&m za vidit stabilnost?
|
@mrkonja
napajanje je MS industrial 400w.ne mogu nać noviji bios @codiac mema je 2.5,3,3,7 2.7V @srkyno1 probo sam sa S&M, cpu burn i konverzijok u divx, sve stabilno dok ga ne ugasim |
Ako ti je imalo stalo do kompa promini napajanje MS su jako losa napajanja. Tih 400w ti neznaci bas puno.
|
Znači, napajanje hebe???
stalo mi je do kompa, ali rađe bih dao 500kn za vodeno ili novu grafu nego za napajanje. |
ja sam imao to ms 400w napajanje i to je definitivno najveci srot sto sam imao prilike za vidjeti, cak mi je codegen od 300w bolje radilo....
|
viruj mi više se isplati imat slabije clockan komp nego imat spržen komp.
|
Govorite vi šta oćete ali moj ms 400W rula!...
ne stvarno.. nikad nisma imao problema s njim.. znam da je generalno sranje i kupio sma ga samo jer mi nije trebalo neko uber jako tada... a konfa je poprilično zahtjevna... ma ono, neko bolje 350W napajanje bi ju držalo sasvim ok.. ali nije među nezahtjevnima... inače prije dva -tri dana mi grom spuco komp... naravno modem je spržen.. i očekivao sam da će povuć i napajanje... ali evo nije... i ništa osim mog 8 godina starog modema nije crklo... ... ali ipak se ne osjećam sigurno sa njime.. zato i kupujem Ćifteka 420W ... pozdrav |
Citiraj:
|
btw nemoras davati 500 kn za napajanje jer ima i jeftinijih a dobrih napajanja pogledaj si ciftek i fortron koji za svoju cjenu su jako dobri...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:42. |