![]() |
vodeno je odlicno...
2 frenda imaju to... nema niti jedan minus..plus, bez prlobema mozes dodati neki blok na to... temp su ima za 30% nize nego sto su bile sa zracnim.. ak imas love uzmi si |
Sasvim solidno hlađenje.Meni je temp. idle 36 , load max. 46.Neki misle da je temp. previsoka za moje postavke (vidi sig).Još nisam polirao bazu,zato sam otvorio temu (očito po tko zna koji put),nakon toga očekujem bolje rezultate.
|
prika uzea za A64, sve samo najbolje kaže za njega.
|
Pa nije ono da sam pri nekoj pari al imam nekih stvarcica za prodat pa bi jos malo dodao i eto meni vodeno.
Vido sam da ima i neki coolermaster za 1500 kn. U cem si inace glavne razlike kod vodenih? Uglavnom sta, pumpa tj. njen protok, radijator ili... |
u linksu su prestali prodavat to vodeno jer su priključci za crijeva na pumpi lako pucali, a to nije pokriveno garancijom
|
Citiraj:
Ali ako se misli hladit samo CPU, onda postoji puno bolje i jeftinije zračno hlađenje. |
ma to vodeno je kanta u usporedbi sa mystijem...:smoke:
mysti dođe 750kn i sigurno je bolje od tt duplo...i bolji blok i bolja pumpa i bolji radijator... IMO, isplati se dati 200kn više za mystija... |
@MAsni
di ima mystija za kupit?:beer: |
|
Links prodaje BigWater još uvijek jer je problem s pucanjem crijeva na pumpi prošlost,a impresije sa raznih foruma nisu baš tako negativne,a niti moje.
|
ja kazem da je tt frula...:smoke:
za manje para se moze nabaviti neki thermal right, xp90, xp120 + neki papst pa da vidimo kako zračno RAZVALJUJE vodeno od tt-a...:smoke: a ako se vec ide na kupovno vodeno, onda je mysti moj prvi izbor... naravno, uvijek mozes napraviti homemade vodeno i to je najjeftinije...samo, ne da se svakome zajebbavati...:gringo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18. |